AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 13:40
En Premier League-fans liste: De 10 bedste målmænd

I løbet af den kommende tid vil jeg give mit bud på de bedste spillere på de forskellige positioner i Premier League. Udgangspunktet er ikke spillernes aktuelle form, men derimod deres generelle niveau over de seneste sæsoner. Jeg starter med at kigge på de 10 bedste målmænd.


10. Petr Cech (Arsenal)

Engang var han både Premier Leagues og verdens bedste målmand, men den tid er forbi. Ikke desto mindre er den rutinerede tjekke dog stadig en habil målmand, og selvom han ikke længere har samme reaktionsstyrke og virker lidt stiv i bevægelserne, kan han stadig redde point til Arsenal, hvilket han også har gjort. Dette kan dog meget vel være hans sidste sæson.

9. Lukasz Fabianski (West Ham)

Den polske målmand er muligvis gået en smule under radaren, fordi han har spillet for Swansea og West Ham, men ikke desto mindre har han leveret et utal af vigtige redninger for Premier League-klubberne, og hans niveau har vist sig at være ganske højt. Han er nu kommet til West Ham, og en klub lige udenfor de allerbedste i Premier League passer godt til hans evner.

8. Bernd Leno (Arsenal)

Gennem de seneste sæsoner har han gjort det ganske fint i den tyske Bundeliga, hvor han har været på kontrakt i Leverkusen. Han har dog ikke været fejlfri, og det har også været vanskeligt for ham at erobre tjansen som førstevalg i Arsenal, hvor en skade til Petr Cech har givet ham chancen. Han har også fået flere landskampe for Tyskland, hvilket beviser hans kvaliteter.

7. Rui Patricio (Wolves)

Efter mange sæsoner i Sporting tog den portugisiske målmand skridtet videre til Premier League og Wolves denne sommer, og straks har han fortsat med at levere den samme vare, som han har gjort i den portugisiske liga og for landsholdet. En yderst stabil målmand, som stadig har nogle rigtig gode år foran sig.

6. Kasper Schmeichel (Leicester)

Det er store fodspor, som den danske målmand har skullet udfylde efter sin far, men han er meget tæt på at kunne gøre netop det. Med sin naturlige lederstil har han en aura omkring sig, og i de seneste sæsoner har han nået et hidtil udset niveau. Både for Leicester og det danske landshold har han leveret storslåede præstationer, men Leicester kan glæde sig over at have ham på kontrakt frem til 2023.

5. Kepa Arrizabalaga (Chelsea)

Det er måske ikke flertallet, som kendte det helt store til den spanske målmand, inden han kom til Chelsea. Han har dog leveret varen i den konkurrencedygtige La Liga, hvor han som 22-årig blev førstevalg for Athletic Bilbao. Faktisk gjorde han det så godt, at Real Madrid viste stor interesse, og han er også blevet andetvalg på det spanske landshold. Tiden i Chelsea er også begyndt ganske godt.

4. Hugo Lloris (Tottenham)

Han har vundet VM med Frankrig, hvilket han har fået stor ros for, men i de seneste sæsoner har Tottenham-anføreren ikke altid været sikkerheden selv. Han har stadig nogle store redninger og er som regel også ganske god med bolden for fødderne, men af og til sniger der sig en mindre hjerneblødning ind hos den ellers så rutinerede franskmand.

3. Ederson (Manchester City)

Gennem flere sæsoner viste brasilianeren sit værd i den portugisiske liga, og målmandens spil med fødderne havde Manchester City fået øjnene op for. Hans udspark er formidable, men derudover har han også bevist sig at være utrolig stærk med hænderne, og han har formået at give Manchester City en stærk base på målmandspositionen.

2. Alisson (Liverpool)

Brasilianeren er ved at få gang i en stor karriere, hvor han dog først er blevet førstevalg i sidste sæson. Han spillede dog her en stor sæson for Roma, og han havde stor andel i, at den italienske klub nåede langt i Champions League. Derudover har han indtil videre også bevist sit værd i Premier League for Liverpool, mens han også på det brasilianske landshold har leveret en rigtig god figur.

1. David De Gea (Manchester United)

Gennem de seneste mange sæsoner har den spanske landsholdsmålmænd været en af verdens allerbedste målmænd, og med sine lynhurtige reflekser og sikre indgreb har han været en sikker sidste for Manchester United, som han har sikret mange point gennem de seneste sæsoner. Der er i min bog ikke nogen tvivl om, at han står som Premier Leagues bedste målmand.

DIN REAKTION!


22-årig fodboldskribent fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED