Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Udstødt hos United: Men ingen står klar til at købe ham

Af Emil Plovgaard
29.12.2023 Kl. 13:42

26. august var en skelsættende dag for Jadon Sanchos foreløbige karriere hos Manchester United.

Det var nemlig den seneste gang, den engelske offensivspiller tørnede ud for klubben. De Røde Djævle var bagud med 2-0 mod Nottingham Forest, men sikrede sig en sejr på 3-2.

Men siden da har han været udstødt af klubbens manager, Erik ten Hag, der, efter at have undladt at udtage ham til den efterfølgende kamp mod Arsenal, ikke har gjort brug af ham.

De to kom op at toppes for offentlig skue, da Ten Hag i første omgang forklarede, at han ikke mente, Sanchos arbejdsindsats til træning var tilstrækkelig. Det tog Sancho ilde op, så han svarede den hollandske United-manager igen via de sociale medier.

Det førte til, at han blev decideret udstødt hos De Røde Djævle. Han spiser ikke med førsteholdstruppen øvrige medlemmer, ligesom han også træner for sig selv.

Inden længe begynder transfervinduet for januar, og det kan blive en udvej for Sancho, der er stagneret i sin udvikling som følge af den nuværende situation. Men lige nu står der ikke nogen køber klar. Det skriver mediet Football Insider.

Det er især hans store løn, der volder problemer i forhold til et potentielt klubskifte. Sancho tjener 2,1 millioner kroner om ugen.

Interessen for Sancho stammer primært fra Saudi-Arabien, men her har de fleste klubber opfyldt deres udlændingekvoter i denne sæson.

Sancho-exit fra United skal bane vejen for nye signings

United vil gerne af med Sancho, så man kan skrabe midler sammen til nye signings. Ledelsen på Old Trafford forventer at kunne skrabe 80 millioner pund – 686 millioner kroner – sammen i form af salg i januarvinduet.

Sancho har blot spillet tre kampe for United i indeværende sæson. Samlet set har hans ophold hos De Røde Djævle været skuffende siden ankomsten fra Borussia Dortmund i sommeren 2021. Det er blevet til 12 mål i 82 kampe.

Manchester United er at finde på syvendepladsen i Premier League efter en dramatisk comebacksejr mod Aston Villa. Erik ten Hags mandskab var bagud 0-2, men blandt andet på et mål af Rasmus Højlund lykkedes det at vende kampen.

Næste gang venter Nottingham Forest på udebane i morgen, lørdag.

Du kan læse flere nyheder om Manchester United her.

Annonce