Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vild udmelding: Alle hader Rasmus Højlund og Manchester United

Af Emil Plovgaard
27.12.2023 Kl. 17:56

Forløsningen var stor for Rasmus Højlund, der tirsdag aften fik hul på bylden i Premier League-regi.

Inden 3-2-sejren over Aston Villa havde danskeren gået fra banen uden at score i 14 Premier League-kampe.

Dermed lød der, efter jublen var aftaget, også et stort lettelsens suk på Old Trafford, da danskeren garnede til 3-2.

Kritikken fra omverdenen har haglet ned over danskeren. Men på trods af alverdens hån, kan Højlund holde fast i én ting. Det mener den tidligere United-profil Paul Parker, som spillede for klubben i 1990’erne.

– Alle hader Manchester United og Rasmus Højlund. Eksperter og kritikere håber, at han fejler, fordi han spiller for verdens største klub, som ingen kan lide. Det gode er, at fansene hele tiden har støttet ham, og det vil de blive ved med, siger Paul Parker i et interview med Tipsbladet.

På trods af, at lettelsen må være stor for Højlund, nu hvor første Premier League-mål er i vinkel, så venter der muligvis en hård periode for danskeren, mener Parker.

– Jeg tror, at han godt kan gå en svær tid i møde nu. Hvis man tror, at kritikerne holder kæft, så tager man fejl. Nu er forventningerne større til ham, og alle vil forvente, at han scorer kontinuerligt nu. Så jeg tror, at det næste mål, om muligt, bliver endnu vigtigere, men også endnu sværere for ham, fordi han skal bevise, at det ikke var et lucky punch, lyder det videre.

Manchester United er med sejren over Aston Villa at finde på sjettepladsen i Premier League. West Ham kan dog overhale klubben med point mod Arsenal torsdag aften.

Rasmus Højlund blev dansker nummer 43 til at score mindst ét mål i løbet af Premier Leagues historie. Læs mere her.

I videoen øverst i artiklen, kan du se eller gense Rasmus Højlunds første scoring i Premier League.

Annonce