Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre spillere taber på, at ten Hag fortsætter

Af Morten Bruun Jørgensen
17.06.2024 Kl. 15:08

Erik ten Hag fortsætter i Manchester United, og det er skidt nyt for flere spillere. 

Naturligvis er det ikke alle spillere i en trup, der kan være tilfredse med træneren. Der vil altid være nogen, som ønsker mere spilletid. 

Sådan er det selvfølgelig også hos Manchester United, og derfor peger vi nu på tre spillere, som taber på, at hollænderen fortsætter som manager i klubben. 

Ifølge Fabrizio Romano er stor Manchester United-aftale tæt på

Jadon Sancho

Det klareste eksempel på en spiller, som taber på, at Erik ten Hag fortsætter i Manchester United er Jadon Sancho. Englænderen ragede uklar med ten Hag i efteråret 2023 og blev frosset ud af holdet. 

Derefter blev han udlejet til Dortmund i januar, men allerede i ten Hags første sæson i klubben blev det tydeligt, at de to ikke fungerer sammen. Så længe ten Hag er manager, kommer Sancho næppe til at spille nogen rolle. 

Antony

Selvom det var Erik ten Hag, som gjorde en stor indsats for at få Antony med til Manchester United, har det slet ikke været en succes. Brasilianeren har været en kæmpe skuffelse siden sit store skifte. 

Mod slutningen af 2023/24-sæsonen røg han endda på bænken til fordel for yngre kræfter som Alejandro Garnacho og endda Amad Diallo. Det tegner ikke godt for Antony, og Manchester United sættes også i forbindelse med andre kantspillere. 

Altay Bayindir

Den tyrkiske landsholdsmålmand kom til Manchester United sidste sommer, hvor han var klar over sin rolle. Han skulle være reserve for André Onana, og det må man i den grad sige, at han har været. 

For kun én FA Cup-kamp har den 26-årige målmand fået indtil videre. Det fortæller en historie om, at Erik ten Hag ikke stoler på, at Bayindir er i stand til at løse opgaven i kampe, hvor der er mindre på spil. Som en konsekvens risikerer tyrkeren også at havne på bænken under EM-slutrunden.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce