Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Røverkøb på vej? Derfor har Manchester United meget travlt

Af Jeppe Augustsen
14.05.2024 Kl. 17:23

Manchester United meldes interesseret i den hollandske back Jeremie Frimpong.

Den 23-årige højreback har været fantastisk for Leverkusen i denne sæson, som har gang i en historisk sæson – indtil videre har de ikke tabt en eneste gang i sæsonens hidtil 50 kampe.

Jeremie Frimpong er fast inventar på holdkortet under Xabi Alonso, og det er der ikke noget at sige til.

I rollen som wingback har hollænderen været fremragende, hvor han, udover sine defensive opgaver, har været rigtig god i det offensive – 14 mål og 12 assists står han noteret for.

Derfor er det ikke overraskende, at han rygtes til flere storklubber, og han er blandt andet på radaren hos Manchester United, hvor Erik ten Hag er en stor beundrer af hollænderen. Det er meldigen fra den tyske BILD-journalist, Christian Falk.

Ifølge journalisten forventes det, at Jeremie Frimpong forlader Leverkusen denne sommer, og det skyldes en frikøbsklausul i hollænderens kontrakt.

Christian Falk beretter, at Jeremie Frimpong har en frikøbsklausul på €40 millioner – svarende til 300 millioner kroner – men den gælder ikke hele sommeren.

Det er meldingen, at frikøbsklausul udløber inden EM-slutrunden, og derfor har Manchester United en smule travlt, hvis de skal lukke en handel.

Første kamp bliver sparket i gang om præcis en måned.

Det er uvist, om Jeremie Frimpong også er en spiller, som De Røde Djævle vil gå efter, hvis Erik ten Hag bliver fyret efter denne sæson. Her meldes Thomas Frank som mulig afløser.

Læs også: Medie: Holdkammerater tvivler på Fernandes

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce