Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Holdkammerater tvivler på Fernandes

Af Christian Frese
14.05.2024 Kl. 15:18

Nogle af Bruno Fernandes´ holdkammerater tvivler på, hvorvidt kaptajnen også er at finde i Manchester United efter sommerens transfervindue.

Det skriver Manchester Evening News, der mener at vide, at portugiseren er åben for at forlade klubben, der risikerer at mangle europæisk fodbold i den kommende sæson. Ifølge mediet er Bayern München og Inter interesserede.

Fernandes forlængede i april 2022 sin kontrakt til sommeren 2026, og han er ikke en af de spillere, som United angiveligt har sat til salg.

– Nu og i alle de år, som han har været (i United), har han været en enormt vigtig spiller for Man United og skabt de fleste chancer i Premier League. Så mange assists, så mange mål. Det er klart, at han er en meget vigtig spiller for os, sagde Erik ten Hag, der tidligere på måneden afviste et snarligt Fernandes-salg, om den 29-årige på dagens pressemøde.

I sine godt 4,5 sæsoner hos United har portugiseren scoret 79 mål i 230 kampe. Han overtog anførerbindet i juli 2023. Det er dog tvivlsomt, om han kommer til at bære det onsdag.

Læs også: Officielt: Han forlader Manchester United

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce