Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny United-boss og kommende direktør med store brølere

Af Jeppe Augustsen
21.05.2024 Kl. 22:30

Der er allerede sket store ændringer i Manchester United, siden Sir Jim Ratclifffe og INEOS-teamet blev en del af ejerkredsen hos De Røde Djævle.

Ratcliffe & Co. har fået ansvaret for klubbens sportslige sektor, og de har blandt andet være med til at ansætte nye personer på ledelsesgangene.

Det gælder blandt andet Omar Berrada, som Manchester United har kapret hos Manchester City-ejerne, City Football Group.

Men Daily Mail kan nu afsløre, at han begået en brøler og formentlig har brudt sin kontrakt med Manchester City.

Efter en aftale kom i stand med Manchester United tilbage i januar blev han sendt på orlov af Manchester City og vil først starte sit arbejde den 13. juli hos De Røde Djævle.

Men ifølge den engelske avis arbejdede han allerede for Manchester United måneden efter, hvor han var i kontakt med Dan Ashworth, som er Newcastles nuværende sportsdirektør.

Her var Omar Berrada allerede tilkoblet en INEOS-mail, som han anvendte i forbindelse med sin kontakt til Dan Ashworth, og det er muligvis et brud på kontrakt med Manchester City, melder avisen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United gerne vil have fingrene i Dan Ashworth som klubbens nye sportsdirektør, og han er i øjeblikket sendt på orlov af Newcastle, fordi han også selv ønsker skiftet.

Men Manchester United og Newcastle er endnu ikke nået til enighed omkring en kompensation, og Daily Mail kan nu også berette, at Dan Ashworth har begået en stor brøler.

I en mail – tilbage i februar – gjorde Dan Ashworth det klart for Omar Berrada, at han var klar til at tage tjansen som sportsdirektør på Old Trafford, men han begik den store fejl at sende en kopi af mailen til sin Newcastle-mail, som klubben har adgang til.

Men det største problem er, at Manchester United ikke på det tidspunkt havde informeret Newcastle om deres interesse i sportsdirektøren.

Selvom det formentlig er meget velkendt i fodboldverdenen og sker hyppigt, så er det ikke tilladt at tage kontakt til personer eller spillere, som er på kontrakt andetsteds, uden tilladelse fra den respektive klub.

Men det var ikke den eneste store fejl af Dan Ashworth, melder Daily Mail.

Det rapporteres, at Dan Ashworth også afslørede detaljer omkring aftalen mellem Brighton og Newcastle, da Newcastle hentede ham fri af sin kontrakt i Brighton – og det er formentlig også et brud på en fortrolighedskontrakt mellem Brighton Newcastle.

Det er uvist, om det kan ende med en uheldig sag for Manchester Uniteds vedkommende, hvor Daily Mail melder, at Premier League muligvis vil se nærmere på situationen.

Transfervinduet åbner i næste måned, og som situationen er nu, lader det ikke til, at Newcastle og Manchester United nærmer sig en aftale omkring Dan Ashworth.

Læs også: Seks spillere på listen: United vil lukke 480 millioner-handel

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce