Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Nye meldinger: Frank på kort Chelsea-liste

Af Christian Frese
23.05.2024 Kl. 15:35

Ganske vist har Thomas Frank ifølge London Evening Standard ikke tænkt sig at skifte Brentford ud med Chelsea, men danskeren er fortsat beundret i det vestlige London.

Flere medier, herunder The Telegraph, melder nu, at Frank stadig er i spil til at blive tilbudt cheftræner-jobbet efter Mauricio Pochettinos farvel i tirsdags.

Det samme er Enzo Maresca, Kieran McKenna samt en endnu ukendt fjerde kandidat. Ifølge Fabrizio Romano er døren dog stadig åben for andre.

Sky Sports skriver, at Chelsea satser på at få præsenteret den nye cheftræner mod ugens afslutning, mens The Telegraph i stedet melder, at fansene må vente til næste uge for at få svaret.

The Telegraph mener dermed at vide, at Chelsea har droppet interessen i Stuttgarts Sebastian Hoeness og Gironas Michel. Meldingerne går på, at klubben skulle have kontaktet Ipswich Town for McKenna, men ifølge The Telgraph har ledelsen hos The Blues endnu ikke bestemt sig for en favorit.

Skulle Chelsea ikke vælge enten McKenna eller Frank, vil Manchester United angiveligt have dem på ønskelisten, hvis Erik ten Hag fyres.

Læs også: 25-årig vil væk fra Liverpool

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce