Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Neville er rasende: En skandale

Af Christian Frese
11.07.2024 Kl. 09:27

Sparkede Harry Kane op i knopperne på Denzel Dumfries? Eller kom hollænderen simpelthen bare for sent og stemplede Kane i afslutningsøjeblikket?

Episoden i det hollandske felt i det 16. minut er blandt de helt store samtaleemner dagen efter EM-semifinalen. Efter et VAR-tjek tildelte Felix Zwayer England et straffespark, men det burde tyskeren aldrig have gjort.

I hvert fald hvis man spørger englændernes egen Gary Neville.

– Jeg synes, at det er en skandale. Det er en fuldstændig forfærdelig beslutning at give det straffespark på ethvert tidspunkt, men i en kamp af sådan en betydning, sagde Neville på ITV ifølge The Sun og fortsatte:

– Jeg var rasende over den (Joachim Andersens straffespark, red.) i sidste uge. Det var også en skandale. Jeg var forurettet over den.

– Han (Dumfries, red.) prøver bare på naturligvis vis at blokere skuddet. Det er ikke et straffespark. Det er ikke i nærheden af et straffespark, og jeg må sige, at jeg tror ikke, at der var mange England-spillere, som råbte på det heller.  

Her til morgen har Neville over Sky Sports uddybet sin kritik af kendelsen, som endte med at få afgørende betydning. Kane scorede efterfølende på straffesparket, inden Ollie Watkins i de døende minutter afgjorde kampen.

– Når bolden er fri i luften, skal du som forsvarsspiller være i stand til at prøve at blokere skuddet. Var vi røget ud af turneringen i aftes med sådan en beslutning, ville jeg have været fuldstændig rasende. Nu er det selvfølgelig Holland, der er røget ud, og derfor er jeg ikke så rasende. Vi er lidt mere ligeglade med det, men hvis vi taler om det udelukkende fra fodboldens perspektiv, så synes jeg, at det var en forfærdelig beslutning.

Nevilles ekspertkollega Ian Wright er ikke enig med ham. Det er heller ej TV2´s Morten Bruun, men det er der til gengæld flere X-brugere, som er.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce