Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kane forklarer sin svage målform

Af Christian Frese
10.07.2024 Kl. 12:32

Bare to mål, herunder det ene på straffe, har Harry Kane scoret.

Forud for semifinalen mod Holland kommer den engelske stjerne selv med sin version af, hvorfor han ikke har scoret mere ved årets EM-slutrunde.

– Jeg ville gerne have scoret flere mål, men turneringen har været en lavt scorende en af forskellige årsager. Banerne er en del af den grund. Holdene er mere organiserede og, fra en træners synspunkt, er de mere strukturerede, og de gør det svært for favoritterne og bedre hold at blomstre,” siger Kane ifølge talkSPORT.

Kane ankom til landsholdslejren med en rygskade ovenpå en sæson, hvor han spillede hele 45 klubkampe. Men den 31-årige vil ikke bruge skaden som en undskyldning.

– Hvis du ser på de seneste par slutrunder, har der altid været, på et tidspunkt, spørgsmålstegn over mit heldbred eller form. Jeg ved, at alle gerne vil have mig til at score tre mål per kamp, og jeg vil gerne score tre mål per kamp, men det er ikke altid tilfældet.

– Måske nogle gange når jeg ikke scorer, er helbredet en let én bare at kaste ind. Folk siger: “Hvorfor? Er der en årsag? Er det hans helbred?” Men jeg føler, at jeg havde en god forberedelse. Jeg har følt, at jeg er blevet bedre og skarpere, efterhånden som kampene er gået.

Kane håber nu, at et par kasser i semifinalen kan ændre pressens historier om ham. Topscorerprisen er da også billigt til salg, da ingen har scoret mere end tre gange indtil videre. Af de fem spillere med tre scoringer er kun Dani Olmo og Cody Gakpo tilbage i turneringen.

England-Holland sparkes i gang klokken 21:00.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce