Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Gigantisk bud på vej: Ronaldo vil have United-stjerne

Af Jeppe Augustsen
15.05.2024 Kl. 13:12

Cristiano Ronaldo har fået transfermagt i den saudiske klub, Al-Nassr.

Den tidligere Manchester United-stjerne skiftede til Saudi-Arabien i starten af 2023 efter sin kontraktophævelse med De Røde Djævle.

I sommer fik han et gensyn med Alex Telles, der skiftede til Al-Nassr, og nu kan han måske blive genforenet med endnu en spiller fra Manchester United.

Daily Mirror beretter, at Cristiano Ronaldo har opfordret sin klub til at bringe Bruno Fernandes til det saudiske, og Al-Nassr vil forsøge at opfylde stjernespillerens ønske.

Ifølge avisen er klubben klar over, at det bliver svært at lokke Bruno Fernandes til, men de vil komme med et gigantisk bud, som vil give hovedpine til Sir Jim Ratcliffe og det nye sportslige team på Old Trafford.

Daily Mirror hævder, at Al-Nassr er villige til at betale, hvad der skal til for at få ham.

De Røde Djævle bevæger sig angiveligt lige på grænsen, når det gælder Premier Leagues profit- og bæredygtighedsregler, og et stort bud vil muligvis få klubben til at overveje et salg af holdets anfører.

En større udrensning af truppen venter, hvor det er allerede er bekræftet, at Raphaël Varane forlader klubbenog han bliver ikke den eneste.

The Athletic kunne i går afsløre et afgørende møde mellem Bruno Fernandes og Manchester United, hvor begge parter har en god følelse omkring fremtiden, men et exit er ikke udelukket.

Manchester United-portugiseren kan ikke være den eneste spiller, der er på vej til den saudiske liga. Det samme er gældende for Casemiro.

I den nye sæson vil der være nye regler i den saudiske liga, der vil gøre, at de kan registrere flere udenlandske spillere, og det åbner altså op for flere stjernetransfers.

Læs også: Manchester United klar med 477 millioner for midtstopper

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce