Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Premier League-stjerne sigtes i alvorlig sag

Af Emil Plovgaard
23.05.2024 Kl. 17:17

West Ham-stjernen Lucas Paqueta er torsdag blevet sigtet af det engelske fodboldforbund, FA.

Det skriver forbundet på sin hjemmeside.

Sigtelserne relaterer sig til betting, hvor han bevidst skulle have opsøgt et kort fra dommeren.

Det skulle være sket i fire Premier League-kampe mod Leicester i november 2022, mod Aston Villa i marts 2023, mod Leeds i maj 2023 og mod Bournemouth i august 2023.

– Det mistænkes, at han direkte har søgt indflydelse for at fremtvinge indflydelse i de nævnte kampe, ved bevidst at have opsøgt et kort fra dommeren for det upassende formål at få indflydelse på bettingmarkedet for en eller flere personer, skriver FA.

Paqueta har frem til 3. juni for at komme med et svar til de alvorlige anklager.

Paqueta er frem mod sommerens transfervindue blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester City, men det skifte risikerer nu at gå i vasken.

Det er ikke første gang, at en Premier League-spiller sigtes for brud på bettingreglerne.

Tidligere er både Sandro Tonali fra Newcastle og Ivan Toney fra Brentford nemlig blevet kendt skyldige i overtrædelser vedrørende bettingreglerne.

Tonali blev idømt en 10 måneders karantæne af det italienske fodboldforbund (FIGC) for at bryde reglerne i Italien, hvilket betyder den 23-årige Newcastle-stjerne misser sommerens EM.

Tidligere på måneden meddelte FA, at han fik yderligere to måneders karantæne, som dog blev gjort betinget af, at han ikke forbrød sig på de samme regler igen.

FA sigtede i marts Tonali på det grundlag, at han havde spillet på 50 kampe i perioden fra 12. august til 12. oktober sidste år.

Tonali blev i juli sidste år den dyreste italienske spiller nogensinde, da Newcastle hentede ham for 70 millioner euro, hvilket svarer til 522 millioner kroner, men han gik altså glip af store dele af den forgangne sæson.

Toney blev idømt en otte måneder lang karantæne i maj sidste år, efter at han i 232 tilfælde havde brudt bettingreglerne.

Efterfølgende blev han diagnoseret med ludomani.

I mellemtiden kan Manchester United inden længe få ny manager, hvor der danner sig et klart billede af, hvem favoritten til jobbet er.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce