Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Han er favorit til United-jobbet

Af Emil Plovgaard
23.05.2024 Kl. 16:16

Thomas Tuchel er angiveligt i spidsen til jobbet som manager for Manchester United.

Det skriver den normalt velinformerede avis The Guardian.

Det vil dog kun blive aktuelt, såfremt Erik ten Hag bliver fyret, hvilket der også er forventninger om vil ske, uanset udfaldet i lørdagens FA Cup-finale mod Manchester City.

Han har den efterspurgte profil til jobbet, ligesom han også besidder en stor taktisk kunnen qua sin erfaring hos flere storklubber, hedder det sig.

Det er den nye medejer af Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, der fører an i processen om at udpege en ny manager for De Røde Djævle.

En beslutning om Ten Hags videre fremtid vil blive truffet efter lørdagens FA Cup-finale mod Manchester City.

Det er ikke kun Tuchel, der er en kandidat til jobbet.

Det sammer Kieran McKenna fra Ipswich, der også jagtes af Chelsea og Brighton i øjeblikket, samt Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank, Englands landstræner, Gareth Southgate, og Mauricio Pochettino, der tirsdag aften forlod Chelsea efter en gensidig aftale.

Manchester United sluttede den netop overståede sæson på en ottendeplads i Premier League, men sæsonen kan i det mindste blødes op, hvis man vinder FA Cup-finalen på lørdag.

Thomas Tuchel havde heller ikke den bedste sæson hos Bayern München, hvor man gik titelløs fra en sæson for første gang i 12 år.

Manchester United har desuden leveret sommerens første salg.

I videoen i toppen af artiklen kan du høre, hvorfor Viaplay-ekspert Peter Kjær mener, at Manchester United bør ansætte en ny manager.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce