Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bendtner om PL-stjerne: 'Han er røvirriterende'

Af Jeppe Augustsen
23.05.2024 Kl. 09:13

Der er mange professionelle fodboldspillere, der deler vandene blandt fodboldfans.

Én af dem spiller i Premier League – nemlig Emiliano Martinez fra Aston Villa.

Nicklas Bendtner er en af dem, der mener, at målmanden har nogle træk, som er røvirriterende. Det fortæller han i podcasten Stolpe Ind.

Der kan ikke herske nogen tvivl om argentinerens evner mellem stængerne, men der er altså nogle ting, som mange fodboldfans ikke bryder sig om – og én af dem er Nicklas Bendtner.

– Der er nogle ting ved ham, som jeg holder af, og så er der nogle ting, hvor jeg virkelig synes, han er røvirriterende, siger Nicklas Bendtner til Stolpe Ind.

– Det er ikke engang en personlighedsting. Jeg kigger udelukkende på det sportslige, og jeg synes, han er en fremragende målmand, og han kommer nok også videre fra Aston Villa.

Derudover mener den tidligere Arsenal-dansker også, at Emiliano Martinez får lidt for meget kredit, end han burde få.

– Jeg synes bare også nogle gange, at det kan være på en lidt billig baggrund. Det her med, at en målmand står en meter fra bolden, og den bliver tyret ind på ham, og man siger det er en god redning.

– Det er det også, men det er også en elendig afslutning. Der føler jeg, at han har lidt for mange af de her, hvor han får kredit for noget, hvor det ikke rigtig har noget med ham at gøre, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Læs også: Manchester City og Chelsea på vej i Championship?

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce