Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Kun én PL-klub har snakket med Mbappé

Af Jeppe Augustsen
11.05.2024 Kl. 18:06

I går blev det en kendsgerning: Kylian Mbappé forlader PSG efter denne sæson.

Den franske superstjerne forlader PSG på en fri transfer, men det ender ikke med et skifte til Premier League.

Det er endnu ikke bekræftet, men det er efter sigende kun spørgsmål om tid, før det meldes ud, at han skifter til Real Madrid.

I de seneste år er han blevet rygtet til flere Premier League-klubber – heriblandt Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United.

Men har han nogensinde været i dialog med de engelske klubber? Det er transferjournalisten Fabrizio Romano nu kommet med en melding på.

– Kylian Mbappé har aldrig, aldrig nogensinde indledt forhandlinger med de engelske klubber, siger transferjournalisten og fortsætter:

– Der har altid været rygter om Manchester United, Chelsea, Arsenal. Mikel Arteta blev spurgt ind til Mbappé efter nyheden (om Mbappés exit, red.), og han var ambitiøs og sagde, at Arsenal altid skulle gå efter de bedste spillere.

– Men realiteten er, at Kylian Mbappé aldrig ville snakke med Premier League-klubberne. For det første var hans fokus på Real Madrid.

– For det andet ville han ikke skabe problemer med Real Madrids præsident, Florentino Perez, som var meget skuffet i 2022, da Mbappé forlængede med PSG.

– I de seneste måneder og par år har der ikke været noget med de engelske klubber. Det eneste tidspunkt var i 2022, da Liverpool spurgte ind til Mbappé og havde muligheden for at forhandle, men den samlede økonomiske pakke gjorde det umuligt.

– Men i 2023 og 2024 er der intet sket med de engelske klubber, lyder det fra Fabrizio Romano.

Kylian Mbappé går angiveligt ned i løn efter sit skifte til Real Madrid, men tjener stadig en rigtig god ugeløn.

Læs også: 597 millioner: Her er afløseren for Mbappé

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce