Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

657 millioner: Manchester United-chefer vil lukke handel

Af Jeppe Augustsen
08.06.2024 Kl. 13:54

Manchester United har efter sigende flere positioner, som de vil have styrket i det kommende transfervindue.

En af positionerne er højresiden i det centrale forsvar, og her har de især én topprioritet.

Flere medier har meldt om De Røde Djævles interesse i Jarrad Branthwaite fra Everton, og det forlyder nu, at Manchester United er optimistiske omkring en handel.

Ifølge det lokale medie Liverpool Echo forventer ledelsen i Manchester United at lukke en handel inden den 30. juni.

Everton er angiveligt presset til at sælge inden den 30. juni, da et nyt regnskabsår for klubberne starter efter, og et stort salg af Jarrad Branthwaite vil hjælpe på økonomien.

The Toffees kræver efter sigende £75 millioner – svarende til 657 millioner kroner – for Jarrad Branthwaite, men Manchester United vil forsøge at få prisen så langt ned som muligt.

Jarrad Branthwaite blev udtaget til den engelske bruttotrup til EM, men blev til sidst sorteret fra, og det gør, at Manchester United kan lukke en handel under EM.

FA har nemlig indført regler, der gør, at agenter og klubber ikke må være i dialog med spillere, når de er afsted med landsholdet under EM.

Everton vil dog ikke føle sig tvunget til et salg og vil forsøge at stå fast på deres pris, og ifølge Liverpool Echo er Everton af den opfattelse, at tidligere handler bakker op om deres prisskilt.

Klubben mener nemlig, at Jarrad Branthwaite er i samme kategori som Harry Maguire, Wesley Fofana og Josko Gvardiola, da de blev hentet for £75-80 millioner.

Læs også: God for 671 milliarder: Rigmand vil være med i PL-køb

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce