Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

485 millioner: Ny signing får syv år i Chelsea

Af Emil Plovgaard
23.05.2024 Kl. 18:43

Det lader til blot at være et spørgsmål om tid, før Estevãos skifte fra Palmeiras til Chelsea bliver gjort offentligt.

Det brasilianske medie UOL kan torsdag fortælle, at de to klubber har udvekslet dokumenter tidligere på ugen, nemlig mandag.

Chelsea betaler i første omgang 300 millioner kroner for handlen, mens yderligere 185 millioner kroner er bundet op på præstationsbetingede bonusser.

The Blues sendte angiveligt tre officials af sted til Sydamerika i sidste uge, hvor man så Copa Libertadores-kampen mellem Palmeiras og Independiente del Valle og efterfølgende lukkede handlen.

Spilleren har et syv-årigt kontrakttilbud på bordet, og han venter nu blot på grønt lys på at få lov til at skrive under.

Estevão er blot 17 år gammel, og derfor må hans skifte til Chelsea vente til næste sommer.

Tidligere på ugen er det desuden kommet frem, at Palmeiras har skrevet en klausul ind i kontrakten, som bevirker, at Estevão tørner ud for klubben til Klub-VM i juli 2025, så det kan godt blive en noget spøjs situation.

Han fik sin professionelle debut på klubbens førstehold i det forgangne kalenderår.

I alt står han noteret for 11 officielle kampe for klubben med et enkelt mål til følge, men på trods heraf er der bred interesse for den brasilianske vidunderdreng, som allerede nu er døbt Messinho.

En signing af Estevão vil i den grad opfylde Chelseas transferstrategi under Todd Boehlys ledelse, hvor klubbens først og fremmest fokuserer på at hente spillere under 25 år.

Indtil videre har dén strategi ikke kastet det store resultatmæssige udbytte af sig på trods af, at der er blevet hældt massive summer i spillertruppen.

Chelsea er i øjeblikket på jagt efter klubbens nye manager, og her er en dansker højt på listen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce