United-flop vækker harme: Skamfuld opførsel

Af Emil Plovgaard
21.04.2024 Kl. 20:01

Manchester United gik med nød og næppe videre til finalen i FA Cuppen søndag.

Det begyndte meget godt for De Røde Djævle, som kom planmæssigt foran i semifinalen mod Coventry.

Ved pausen, kunne United-spillerne gå i katakomberne med en føring på 2-0, men det billede ændrede sig i løbet af anden halvleg.

For selvom Bruno Fernandes bragte klubben foran med 3-0, så kom der andre boller på suppen i kampens afslutning.

Først reducerede Ellis Simms til 1-3, inden Callum O’Hare gjorde det til 2-3.

Den tidligere SønderjyskE-angriber Haji Wright udlignede til 3-3 i kampens afslutning, og dermed skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Her blev det heller ikke afgjort, så kampen gik i straffesparkskonkurrence. Her vandt Manchester United – blandt andet på mål af Christian Eriksen og Rasmus Højlund – og derfor skulle der jubles.

Det mente Antony i hvert fald. Derfor holdt han sig for ørerne ned mod Coventry-tilhængerne, og det har efterfølgende vakt stor harme.

– En af de mest skamfulde episoder, jeg nogensinde har set, lød det fra journalist Sean Walsh.

– Han (Antony, red.) er nødt til at koncentrere sig om sig selv, for han kan meget vel spille i Championship i næste sæson, lød det fra Clinton Morrison direkte på BBC Radio 5 Live ifølge Sportbible.

Antony har ikke formået at slå sit navn igennem på Old Trafford, som han skiftede til fra Ajax i sommeren 2022 for en overgangssum på 745 millioner kroner.