Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stort job frister Jürgen Klopp

Af Emil Plovgaard
10.07.2024 Kl. 13:16

Det var en tårevædet Julian Nagelsmann, som sidste fredag tog afsked med EM-slutrunden, efter at Tyskland tabte i kvartfinalen til Spanien. Nu bringes Jürgen Klopp i spil som hans afløser.

Nu bør Nagelsmann være fortid i jobbet som tysk landstræner, lyder det fra mange tyskere.

Og jobbet som tysk landstræner frister Klopp, mener den tyske landsholdslegende Michael Ballack.

– I en normal trænerkarriere, ville han en dag blive tysk landstræner.

– Alle ser frem til det. Men lige nu er han i en position, hvor han kan træffe sine egne beslutninger, hvor han kan bygge sin egen karriere, han kan træne enhver klub i verden … Men han er en gut, som elsker stabilitet, og han har selv sine egne værdier.

– Men han ville elske at blive det en dag. Han har denne kvalitet, og han har karakteren til at være et symbol for alle tyskere og tyske attituder, og vi har brug for en leder som ham.

– Når folkene er klar, tror jeg, at folk på lægterne ville elske det, siger Ballack til YouTube-kanalen The Football’s Greatest.

Ballack har selv oplevet at tabe til Spanien med Tyskland. Det skete i EM-finalen i 2008, hvor det i stedet var spanierne, der løb med guldet efter finalen, som blev spillet i Østrigs hovedstad.

Ballack spillede i alt 98 landskampe for Die Mannschaft, oghan regnes som en af de bedste midtbanespillere i sin generation. Han vandt prisen som årets tyske fodboldspillere tre gange.

Klopp havde en mindre glorværdig spillerkarriere, hvor det dog blev til 325 førsteholdskampe for det daværende 2. Bundesliga-mandskab Mainz 05.

– Jeg havde fødder til fjerde division og et hoved til første division, har Klopp tidligere udtalt om sin egen spillerkarriere.

Liverpool har desuden gjort Chelsea rasende ved at hente en af klubbens akademispillere.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce