Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sæsonens spiller i PL: Carragher og Neville er uenige

Af Jeppe Augustsen
16.05.2024 Kl. 17:36

Sæsonen nærmer sig sin ende, og det er altså ved at være tid til at gøre status.

Her kan man blandt andet snakke om, hvem der har været sæsonens bedste signing, eller hvem der har været den bedste spiller – og det har Jamie Carragher og Gary Neville gjort for Sky Sports.

De to Premier League-legender, som agerer eksperter for Sky Sports, har lavet deres sæsonkåringer, hvor de har givet deres bud på sæsonens bedste spiller.

Der har været flere spillere, som har leveret flotte præstationer i denne sæson, og derfor var de heller ikke helt enige.

Jamie Carragher mener, at sæsonens bedste spiller er til at finde i Manchester City i form af Phil Foden.

– Vi ved, at han er fantastisk, men jeg føler, at denne sæson har været et gennembrud for ham, hvor han har været en af de vigtigste spillere.

– I sidste sæson i Champions League-finalen var han på bænken, og han var involveret, men ikke på en måde som i denne sæson, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

Gary Neville er også meget enig i, at Phil Foden har været rigtig god, men han mener, at der er en anden, som skiller sig ud – nemlig Martin Ødegaard.

– Jeg skulle slet ikke tænke over det. I alle de kampe, hvor jeg har set Arsenal, har han bare været en smuk spiller. Han binder alt sammen efter mening mening.

– Jeg elsker Rice og Foden og de spillere, vi har snakket om, men efter min mening er det en helt utrolig fodboldspiller. Den bedste spiller, jeg har set regelmæssigt i denne sæson, lyder det fra Gary Neville.

Læs også: Læserne har talt: Det er dommen om VAR i PL

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce