Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Premier League-duo jagter Osimhen

Af Emil Plovgaard
20.05.2024 Kl. 13:48

Napoli forbereder sig i disse dage på at vinke farvel til Victor Osimhen, der er klubbens helt store stjerne.

Det ventes nemlig, at den nigerianske landsholdsspiller optræder for klubben for sidste gang i kampen mod Lecce på Stadio Maradona i næste weekend.

Osimhen har en frikøbsklausul på 970 millioner i sin kontrakt med Il Partenopei, og ifølge Corriere dello Sport holder i alt tre klubber nøje øje med nigerianeren.

Det drejer sig om to Premier League-klubber i form af Manchester United og Chelsea, mens Paris Saint-Germain også kunne tænke sig at hente Osimhen.

Napoli har angiveligt også allerede udpeget flere spillere, der potentielt kan afløse Osimhen. Det drejer sig om Lilles Jonathan David, som er den foretrukne og førende kandidat, mens også Artem Dovbyk fra Girona og den Chelsea-ejede Romelu Lukaku er på blokken.

Chelsea kan vælge at benytte Lukaku i en byttehandel, hvor man så får Osimhen den anden vej, lyder det.

Napoli formåede ikke at forsvare titlen, efter at man vandt Serie A i den forgangne sæson. Klubben ligger for tiden nummer 10 i den bedste italienske række.

Napoli-præsident Aurelio de Laurentiis udpegede nogle af de faktorer, der spillede ind i det dårlige titelforsvar.

– Man kan ikke tvinge trænere til at træne en klub, og man kan ikke sikre sig, at førsteangriberen scorer 28 mål, og at han ikke er syg, og at han måske kun deltager i 50 procent af de kampe, han burde have spillet, lød det fra De Laurentiis ifølge Vesuviolive.

Osimhen skiftede til Napoli i juli 2020 i en overgang, hvor klubben slog sin egen rekord, da man gav hele 522 millioner kroner. Det gjorde ham til den dyreste afrikanske fodboldspiller.

Læs også: Arsenal jagter snarlig signing: To spillere topper ønskelisten

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce