Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal jagter snarlig signing: To spillere topper ønskelisten

Af Emil Plovgaard
20.05.2024 Kl. 13:38

Arsenal ønsker at hente en ny angriber inden klubbens forberedelserne til den kommende sæson begynder.

Sådan lyder meldingen fra normalvis troværdige The Independent.

I den forbindelse topper to spillere ønskelisten hos The Gunners, lyder det.

Det drejer sig om Brian Brobbey fra Ajax og Alexander Isak fra Newcastle.

Arsenal-manager Mikel Arteta har for flere uger siden påbegyndt arbejdet med at planlægge, hvordan den kommende sæsons trup skal se ud.

Man ønsker at hente tre nye førsteholdsspillere til, mens tre til fire spillere omvendt kan forlade klubben i løbet af det kommende transfervindue til sommer.

Arsenal overvejede også at hente en ny angriber i løbet af det forgangne transfervindue i januar, hvor klubben blandt andet pønsede på at hente Ivan Toney fra Brentford. Men priskravet på 870 millioner kroner umuliggjorde i sidste ende muligheden for et skifte.

Isak er den foretrukne løsning til angriber-positionen, men der er en bevidsthed om, at Newcastle nok kommer til at afslå et eventuelt bud.

Faktisk ønsker Newcastle at forlænge med Isak i et forsøg på at afværge al interesse.

Hvis Arsenal ikke kan hente Isak, er det i stedet Brobbey, man vil forsøge at hente. Den 22-årige hollænder har været en åbenbaring for Ajax i indeværende sæson med sine 22 mål i 42 kampe.

Arsenal ønsker desuden at hente en ny venstre back og en ny midtbanespiller, hedder det sig.

Mikel Arteta fortæller, at klubben kommer stærkere tilbage i næste sæson efter en kampagne, hvor det var lige ved og næsten.

– Der er kun én måde at gøre det på. Man er nødt til at være mere stålsat, ambitiøs, have en masse mod og skubbe grænsen for, hvad vi kan. Det er næste skridt, lød det fra Arteta.

Læs også: 224 millioner om året: Arsenal-emne tilbydes lukrativ kontrakt

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce