Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 11:54
PLBOLD kårer: Her er Årets hold for 2019/20-sæsonen

Vi har givet vores bud på Årets hold i Premier League-sæsonen 2019/20.


I de seneste uger har vi kåret de tre bedste spillere på hver position, og det har udformet vores bud på Årets hold i Premier League:

Målmand: Dean Henderson (Sheffield United)

Henderson er på alles læber - særligt Manchester United-fansenes - da målmandstalentet har ageret en voldsomt stærk sidste skanse i Sheffield Uniteds mål, som han er udlejet til fra Manchester United. Han har leveret over 100 redninger, hvoraf én har været på straffespark, ligesom han er meget involveret i spillet, da han har været på bolden hele 1.142 gange. I 38 kampe har han holdt buret rent 15 gange. Han har lavet én fejl, der har ledt til, at modstanderen har scoret.

Læs: De tre bedste målmænd i Premier League

Højreback: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

I sidste sæson havde han nogle problemer placeringsevnen i defensiven, men det har han forbedret i denne sæson. På modstanderens bane har han fortsat i samme spor, hvor han bidrager til mange chancer og gode spil, som i sidste ender har resulteret i 13 assists og 4 mål.

Læs: De tre bedste højrebacks i Premier League

Midtstopper: Virgil van Dijk (Liverpool)

Der kan ikke være nogen tvivl om, at hollænderen har været den bedste forsvarsspiller i Premier League denne sæson. Selvom han kostede mod Arsenal, har han været sine modstandere fuldstændig overlegen. Udover at være en sand forsvarsgeneral har Virgil van Dijk også vist sine kvaliteter i offensiven med sine fem sæsonscoringer.

Læs: De tre bedste midtstoppere i Premier League

Midstopper: James Tarkowski (Burnley)

Godt nok lukkede Burnley 50 mål ind i denne sæson, men James Tarkowski har leveret på et højt niveau i Burnley-defensiven. Selvom de har lukket en del mål ind, har Tarkowski også en stor andel i de 15 clean sheets, som de også har formået at holde i denne sæson.

Venstreback: Andy Robertson (Liverpool)

Man kan næsten argumentere for, at han går ind under kategorien 'kantspiller', fordi han er mere på modstanderens banehalvdel end sin egen. Når det er sagt, har han også leveret på et højt niveau i defensiven, hvilket også hjælpe, når man har Virgil van Dijk ved sin side. Den offensive rolle gør også, at han er involveret i mange chance, og han står indtil videre noteret for 2 mål og 12 assists.

Læs: De tre bedste venstrebacks i Premier League

Central midtbanespiller: Jordan Henderson (Liverpool)

Hvis et fodboldhold skal fungere, har man brug for en spiller, der løber den ekstra meter og yder en fantastisk indsats i genpresset, der er så fundamentalt for Liverpools måde at spille på. Offensivt er han blevet bedre, og han skiller sig nu langt bedre af med bolden, mens han taktisk er sublim. Han har desuden vist sig som en fantastisk leder.

Central midtbanespiller: Kevin De Bruyne (Manchester City)

Premier Leagues bedste spiller i 2019/20-sæsonen har været Kevin De Bruyne. Han er blevet så god, at han nu bør regnes med blandt verdens absolut bedste fodboldspillere. 13 mål og 20 assists i 34 ligakampe er utroligt, og han har derudover bidraget særdeles aktivt i det defensive arbejde på midtbanen, mens han i flere kampe også har båret anførerbindet. 

Læs: De tre bedste centrale midtbanespillere i Premier League

Venstre kantspiller: Sadio Mané (Liverpool)

Højt niveau, stabilitet og kampafgørende. Det er de tre ting, man kan fremhæve for Sadio Mané i denne sæson. I mange kampe, hvor Liverpool har haft det svært, er det oftest senegaleseren, der har trådt i karakter og har været indblandet i adskillige kampafgørende aktioner. 18 sæsonscoringer står han noteret for, og 7 gange har han været i oplæggerens rolle. Uden tvivl den bedste sæson for Mané i Liverpool-trøjen.

Læs: De tre bedste venstre wings i Premier League

Højre kantspiller: Mohamed Salah (Liverpool)

Egypteren fortsætter sit tårnhøje niveau i Premier League. Han er en del af Liverpools offensive trio, som er blandt de bedste i verden, og har leveret nogle fantastiske enkeltmandspræstationer i denne sæson, som har været med til at sikre The Reds vigtige point og har en dermed en stor andel i deres Premier League-triumf. I alt har han været involveret i 29 mål - 19 mål og 10 assists. Imponerende.

Læs: De tre bedste højre wings i Premier League

Angriber: Jamie Vardy (Leicester)

Premier Leagues topscorer i en alder af 34 år, men englænderen har ikke vist tegn på alderdom. Han har været en vigtig faktor i Leicesters flotte sæson, og måske har Jamie Vardy egentlig aldrig været bedre end nu. Han ramte undervejs i en periode uden scoringer, men han fandt igen vej til målet, og i løbet af sæsonen nåede han også op på 100 mål i Premier League. Han har været ligaens bedste angriber denne sæson, og det viser topscorerlisten også.

Angriber: Danny Ings (Southampton)

22 scoringer blev det til i den forgangne sæson af englænderen, som endda har spillet for Southampton, der i dele af sæsonen har været skidt kørende. Det gør ikke bedriften mindre. Danny Ings har været utrolig skarp foran målet, og han må siges at have fået gang i karrieren for alvor igen efter nogle svære sæsoner i Liverpool, hvor man nok godt kunne bruge ham som backup-angriber.

Læs: De tre bedste angribere i Premier League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED