AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2020 10:59
Årets kåringer: De tre bedste højrebacks i Premier League

Vi har givet vores bud på de tre bedste højrebacks i denne Premier League-sæson.


Premier League er efterhånden ved vejs ende i denne sæson, hvorfor det er tid til at gøre op, hvem der har præsteret bedst - og ikke kun i tabellen.

PLBOLD tager nemlig et kig på individuelle præstationer, og vi giver her vores bud på en top tre over de bedste højrebacks i Premier League i indeværende sæson.

3. Aaron Wan-Bissaka

Han blev hentet i Crystal Palace og har haft en rigtig god debutsæson for De Røde Djævle. Wan-Bissakas kvaliteter i defensiven har været mest iøjnefaldende, hvor det ikke er mange kantspillere, der er kommet forbi højrebacken. I glimt har man også set hans kvaliteter i defensiven, og det er indtil videre blevet til fire assists.

2. Ricardo Pereira

Leicester-backen er en af de mest eksplosive backs i Premier League og har evner i både det defensive og offensive. Hans hurtighed gør, at mange har svært ved at løbe fra ham, og fysikken gør, at de også har svært ved at komme ind på kroppen af ham. Købet i 2018 har vist sig at være en fantastisk investering for The Foxes.

1. Trent Alexander-Arnold

I sidste sæson havde han nogle problemer placeringsevnen i defensiven, men det har han forbedret i denne sæson. På modstanderens bane har han fortsat i samme spor, hvor han bidrager til mange chancer og gode spil, som i sidste ender har resulteret i tolv assists og tre mål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED