AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2020 16:19
Årets kåringer: De tre bedste midtstoppere i Premier League

Vi har givet vores bud på de tre bedste midtstoppere i denne Premier League-sæson.


Premier League er efterhånden ved vejs ende i denne sæson, hvorfor det er tid til at gøre op, hvem der har præsteret bedst - og ikke kun i tabellen.

PLBOLD tager nemlig et kig på individuelle præstationer, og vi giver her vores bud på en top tre over de bedste midtstoppere i Premier League i indeværende sæson.

3. Harry Maguire

Det var et tæt løb mellem Jonny Evans og Harry Maguire, men valget faldt på Manchester United-generalen. Maguire har formået at skabe en solid defensiv hos De Røde Djævle, som har lukket 35 mål ind - samme antal som Manchester City og Sheffield United. Det ser ikke altid lige elegant ud, men Maguire formår at sætte en stopper for modstanderne og leder sine holdkammerater til at træffe de rette beslutninger. 

2. James Tarkowski

Godt nok har Burnley i skrivende stund lukket 48 mål ind i denne sæson, men James Tarkowski har leveret på et højt niveau i Burnley-defensiven. Selvom de har lukket en del mål ind, har Tarkowski også en stor andel i de 15 clean sheets, som de også har formået at holde i denne sæson. 

1. Virgil van Dijk

Der kan ikke være nogen tvivl om, at hollænderen har været den bedste forsvarsspiller i Premier League denne sæson. Selvom han kostede mod Arsenal, har han været sine modstandere fuldstændig overlegen. Udover at være en sand forsvarsgeneral har Virgil van Dijk også vist sine kvaliteter i offensiven med sine fire sæsonscoringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED