AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2020 20:06
Årets kåringer: De tre bedste venstrebacks i Premier League

Vi har givet vores bud på de tre bedste venstrebacks i denne Premier League-sæson.


Premier League er efterhånden ved vejs ende i denne sæson, hvorfor det er tid til at gøre op, hvem der har præsteret bedst - og ikke kun i tabellen.

PLBOLD tager nemlig et kig på individuelle præstationer, og vi giver her vores bud på en top tre over de bedste venstrebacks i Premier League i indeværende sæson.

3. Lucas Digne

Den franske back har haft endnu en fantastisk sæson for Everton og har i denne sæson været den spiller hos The Toffees, som måske har leveret det meste stabile høje niveau. Han har været stabil i det defensive arbejde, men det er hans offensive kvaliteter, der gør ham til en af de bedste på sin position i Premier League. I gennemsnit har han over to chanceskabende afleveringer hver kamp, og det er også blevet til syv assists. Mon ikke han også snupper prisen som årets spiller i Everton?

2. Ben Chilwell

Det er ikke nogen hemmelighed, at både Chelsea og Manchester City er interesseret i Leicester-backen, og det forstår man godt. Chilwell har været sublim for The Foxes og har en kæmpe andel i deres succes. På sine gode dage kan man være i tvivl, om han er en back eller kantspiller, fordi han er yderst aktiv i det offensive spil. Det vil uden tvivl blive svært for Rodgers at beholde landsholdsbacken - især hvis Leicester glipper top fire.

1. Andy Robertson

Man kan næsten argumentere for, at han går ind under kategorien 'kantspiller', fordi han er mere på modstanderens banehalvdel end sin egen. Når det er sagt, har han også leveret på et højt niveau i defensiven, hvilket også hjælpe, når man har Virgil van Dijk ved sin side. Den offensive rolle gør også, at han er involveret i mange chance, og han står indtil videre noteret for to mål og elleve assists. 

Læs, hvem vi kårede til de tre bedste målmænd i Premier League her!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED