AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2020 12:45
Årets kåringer: De tre bedste målmænd

PLBOLD giver her et bud på de tre bedste målmænd i 2019/2020-sæsonen.


Premier League er efterhånden ved vejs ende i denne sæson, hvorfor det er tid til at gøre op, hvem der har præsteret bedst - og ikke kun i tabellen.

PLBOLD tager nemlig et kig på individuelle præstationer, og vi starter i buret, hvor vi her giver et bud på en top tre over de bedste målmænd i Premier League i indeværende sæson.

3. Dean Henderson (Sheffield United)

Henderson er på alles læber - særligt Manchester United-fansenes - da målmandstalentet har ageret en voldsomt stærk sidste skanse i Sheffield Uniteds mål, som han er udlejet til fra Manchester United. Han har leveret 95 redninger, hvoraf én har været på straffespark, ligesom han er meget involveret i spillet, da han har været på bolden hele 1.142 gange. På 34 kampe har han holdt buret rent 13 gange. Han har lavet én fejl, der har ledt til, at modstanderen har scoret.

2. Alisson Becker (Liverpool)

Brasilianeren har haft enkelte ukoncentrerede blundere i løbet af sæsonen, hvilket eksempelvis skete mod Arsenal, hvor han med en fejlaflevering gav bolden væk, hvilket resulterede i et mål. Alligevel er han dog én af de målmænd, der har leveret bedst i indeværende sæson, da han har holdt buret rent 13 gange, trods at han kun har spillet 27 kampe, fordi han missede første del af sæsonen med en skade. Offensive bidrag er ikke noget, der er bundnødvendigt for en målmand, men Alisson har dog alligevel leveret én assist i sæsonen som den eneste på listen. Han har været på bolden 972 gange, hvoraf 55 har været redninger, ni har været, at han har bokset bolden væk, mens 10 har været såkaldte 'high claims', hvor målmanden kommer ud i feltet og griber en bold over de andre markspillere.

1. Nick Pope (Burnley)

Pope er dén målmand på listen med flest clean sheets, da han på 36 kampe har leveret 14 styk. Han er ligeledes voldsomt involveret i spillet med 1.351 touches på bolden, mens han er en travl herre, da han har leveret svimlende 116 redninger, hvoraf én har været på straffe. Han har hår på brystet, hvilket ses i hans evne til at komme ud og bokse bolden væk samt gribe bolden i feltet (high claims), hvilket han har gjort henholdsvis 11 og 48 gange. Han har - trods førstepladsen på listen - lavet to fejl, der har ledt til mål. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED