Mistede besindelsen: Klopp amok i spillertunnellen

Af Emil Plovgaard
25.04.2024 Kl. 12:09

Onsdag var ikke nogen god dag for Jürgen Klopp og Liverpool.

The Reds tabte til Everton i et Merseyside-derby, hvor The Toffees tog sin første hjemmesejr i lokalopgøret siden 2010.

Dermed mistede Liverpool et vigtigt skridt i kampen om det engelske mesterskab, og ifølge supercomputer har Liverpool har nu kun en mikroskopisk chance for at vinde det første Premier League-trofæ siden 2020.

Nederlaget behagede bestemt ikke Klopp, og allerede i første halvleg var der pile, der pegede i retning af et nederlag, da Jarrad Branthwaite åbnede Evertons målkonto.

1-0 var også stillingen i pausen, hvor de to mandskaber gik i omklædningsrummet. På vejen hertil skubbede Klopp bevidst til Liverpools målmandstræner, John Achtenberg.

Det viser videomateriale fra Sky Sports, skriver Football Insider.

Det var dog ikke kun Liverpools egne stabsmedlemmer, som fik Klopps temperament at føle. Også dommerkvartetten var udsat for lidet flatterende gloser fra den 56-årige tysker, der ikke kunne styre sine vredesudbrud.

Noget tyder dog på, at Klopp og Achtenburg hurtigt blev gode venner igen, for begge var at finde på Liverpool-bænken fra anden halvlegs start.

Fra sidelinjen kunne Klopp her se sit mandskab falde yderligere sammen i anden halvleg, da Everton fordoblede føringen med et mål af Dominic Calvert-Lewin efter 58 minutters spil.

Nederlaget efterlader Liverpool på en andenpladsen tre point efter Arsenal og med en markant dårligere målscore.

Manchester City kan desuden gå forbi The Reds, når Pep Guardiolas mandskab torsdag aften gæster Brighton på den engelske sydkyst.