LIVEBLOG: Storklub har Salah øverst på ønskelisten

09.05.2021 Kl. 07:01
Få de seneste nyheder fra Premier League i vores liveblog.

Velkommen til vores livesektion, hvor vi i små bidder giver dig overblikket over dagens nyt fra verdens bedste liga.

22.16: Aston Villa-træner langer ud: Ynkeligt med Pogba-kendelse

Aston Villas manager Dean Smith kunne ikke forstå, hvorfor Manchester United blev tildelt et straffespark i dag. Læs mere her

21.52: KARAKTERBOG: Pépé brillerer – West Brom rykker ned

Vi har uddelt karakterer til spillerne fra aftenens kamp mellem Arsenal og West Brom. Læs mere her

21.26: Midlertidig Spurs-boss efter nederlag: Vi viste vildskab og vilje

Tottenhams midlertidige træner Ryan Mason var tilfreds med den vilje, han så i lørdagens opgør mod Leeds. Også selvom de tabte 3-1. Læs mere her

20.59: Bekymrende: Arsenal fører for første gang i tre måneder

Everton boss Carlo Ancelotti er glad for at se midtbane dynamoen Abdoulaye Doucoure vende tilbage fra sin skade. Læs mere her

20.40: Endelig: Ancelotti glad for at se denne spiller tilbage

Italienske Atalantas træner Gian Piero Gasperini har udtalt, at han ikke er interesseret i at drage til Tottenham. Læs mere her

20.19: Solskjær fremhæver én United-spiller: Drengen er fremragende

Manchester United træner Ole Gunnar Solskjær er mere end tilfreds med stortalentet Mason Greenwoods udvikling. Læs mere her

19.31: Everton vinder i London

Everton tog tre vigtige point i den engelske hovedstad søndag eftermiddag, hvor West Ham blev nedlagt.

Sejren blev grundlagt efter 24 minutters spil, og da West Ham ikke havde noget modsvar, rejser The Toffees mod Liverpool med glæde.

Der er et point op til Tottenham på syvendepladsen, der er lig med europæisk kvalifikation, mens de blå fra Liverpool haler ind på blandt andre West Ham, der er på femtepladsen.

19.04: Startopstillinger: Arsenal vs West Bromwich

Kampen mellem Arsenal og West Bromwich fløjtes i gang. Se startopstillingerne her.

17.30: Et hav af rekorder blev slået

Manchester Uniteds 3-1-sejr på Villa Park betyder også, at flere rekorder blev tangeret eller slået. Vi har samlet fire af dem her.

17.00: United comebacksejrer på Villa Park

Aston Villa troede, de havde krammet på Manchester United, men gæsterne fik rejst sig som fugl føniks. Se karakterbogen her.

15.46: United i færd med at sende mesterskabet til rivalerne

I skrivende stund nærmer Manchester City sig Premier League-trofæet. Manchester United er nemlig bagud med 0-1 på udebane til Aston Villa. Et nederlag til gæsterne vil betyde, at City-spillerne kan begynde mesterskabsfejringen i dag.

14.54: Wolves snupper sejren med mål i overtiden

Wolverhampton fik klubbens første sejr siden 17. april, da de med en mand i overtal i mere end 40 minutter vandt 2-1 hjemme mod Brighton.

Lewis Dunk bragte ellers gæsterne foran efter bare 13 minutters spil. Dunk skulle senere blive skurk i kampen, da han modtog et rødt kort kort inde i anden halvleg.

Derfra var forudsætningerne gunstige for Wolves, der først udlignede i form af Adama Traorés mål efter 76 minutters spil, inden Morgan Gibbs-White sendte sejren til Ulvene i kampens første tillægsminut.

14.08: Startopstillinger: Aston Villa – Manchester United

Søndagens anden kamp i Premier League fløjtes i gang 15.05. Se de to mandskabers startopstillinger her.

12.03: Startopstillinger: Wolverhampton vs Brighton

Wolverhampton: Patricio, Hoever, Coady, Kilman, Ait-Nouri, Neves, Moutinho, Gibbs-White, Vitinha, Podence, Silva

Brighton: Sanchez, White, Webster, Dunk, Bissouma, Maupay, Trossard, Gross, Jahanbakhsh, Welbeck, Burn

11.51: PSG har Salah øverst på ønskelisten

Lykkes det ikke PSG at forlænge kontrakten med Kylian Mbappé, vil PSG forsøge at hente Mohamed Salah, erfarer journalisten Julien Maynard.

11.22: Aurier på blokken hos PSG

Mauricio Pochettino er på udkig efter en ny højreback og har bl.a. Serge Aurier på radaren. Det melder Telefoot.

10.35: Klopp tror på top fire

– Hvis vi vinder de fire sidste, tror jeg, at det er nok til at ende blandt de øverste fire, siger Jürgen Klopp til Sky Sports.

10.04: Agüero undskylder for panenka

09.48: Sterling er utilfreds med manglende straffespark

– Jeg ved ikke, hvorfor det ikke var et straffespark. Jeg kunne ikke få lov til at afslutte, fordi hans knæ ramte ind i mit lår. Dommeren sagde, at man havde set den igennem, men efter min mening var det et straffespark, siger Raheem Sterling til Sky Sports.

09.16: Solskjær vil ikke give nogen fuld spilletid i travlt program

– Jeg kan love, at ingen vil spille 90 minutter mod Aston Villa, Leicester og Liverpool, hvis de spillede i torsdag, siger Solskjær ifølge BBC.

09.00: FC Nordsjælland afviser bud på Kamaldeen Sulemana

Manchester United meldes interesseret i Kamaldeen Sulemana fra FC Nordsjælland, men også Ajax vil have ham, og de har angiveligt afgivet et £10 millioner-bud, som den danske klub har afvist. Det skriver Daily Mail.

08.45: Dagens rygtebørs er udeLæs den her.

08.30: Missede du gårsdagens nyheder? Få hele overblikket her.