Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2021 17:15
Få overblikket: United sætter et væld af rekorder efter ny sejr

Det kan være svært at få overblikket, så vi har valgt at gøre det lidt mere overskueligt for dig.


Manchester United hjemtog på ny en vigtig sejr, efter de ellers kom bagud mod Aston Villa i søndagens kamp.

Mål fra Bruno Fernandes, Mason Greenwood og Edinson Cavani fik dog sendt sejren til Manchester.

I forbindelse med sejren har Manchester United slået en række rekorder.

Fernandes når op på 27 mål

Blandt andet har Bruno Fernandes nu scoret 27 mål i alle turneringer i denne sæson. Og det er flest af en midtbanespiller i Premier League i den samme sæson, siden Frank Lampard scorede samme antal i 2009/10-sæsonen.

Straffespark nummer 113

Da Manchester United blev tildelt et straffespark i kampen er antallet af straffespark for indeværende sæson nu oppe på 113. Det er altså flere end 112, som den daværende rekord hed. Den blev sat i 2006/07-sæsonen.

Cavani er en super sub

Edinson Cavani leverer varen, når han bliver bedt om det. Det er femte gang i denne sæson, at han kommer ind fra bænken og scorer et mål. Det tangerer rekorden, som Ole Gunnar Solskjær og 'Chicarito' også bedrev i henholdsvis 1998/99-sæsonen og 2010/11-sæsonen.

Comebackkids

Manchester United har vundet 10 kampe i denne sæson, hvor de ellers er kommet bagud. Det er flest af alle hold i Premier League i en enkelt sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED