Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2021 17:00
KARAKTERBOG: United slipper med skrækken i fortjent comebacksejr

Et nederlag til Manchester United havde betydet, at ærkerivalerne fra Manchester City ville blive mestre i dag.


Aston Villa - Manchester United 1-3 (1-0)
 
1-0: Bertrand Traoré, 24. minut
1-1: Bruno Fernandes, straffespark, 52. minut
1-2: Mason Greenwood, 56. minut
1-3: Edinson Cavani, 87. minut
 

Her er karakterskalaen

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)
3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)
5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)
7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)
9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Aston Villa:
 
Martinez: 6 - Diskede op med flere gode redninger, men formåede ikke at redde først Brunos straffespark og siden Greenwoods 2-1-scoring.
Cash: 4 - Det kørte ikke for Cash, der havde problemer med samstemmigheden sammen med det øvrige Villa-forsvar. Flere gange stod han for tæt på sin sidemakker, Konsa. Det efterlod en del plads til Uniteds offensiv.
Konsa: 5
Mings: 6
Targett: 6 - Flere gode løb fra venstrebacken, der også havde heldet med sig i en række indlæg. Desværre for ham også en række defensive mangler.
McGinn: 5
Douglas Luiz: 6
Traoré: 6 - Scorede Villas mål til 1-0, men forsvandt sidenhen ud af kampen.
Barkley: 4 - Var direkte dårlig i leveringen af flere dødbolde. Der kræves et højere niveau fra den tidligere Chelsea-spiller.
El Ghazi: 5
Watkins: 5 - Var tæt på at bringe Villa på 2-0 kort før pausefløjt, men var ganske usynlig i anden halvleg. Lige indtil han filmede, modtog sit andet gule kort og derfor blev udvist i kampens sidste ordinære minut.
 
Indskiftere:
Jacob Ramsey: 4
Keinan Davis: UB - For få minutter.
Wesley: UB - For få minutter.
 
Manchester United:
 
Henderson: 6 - Holdt Manchester United inde i kampen med flere vitale redninger i løbet af kampens første 45 minutter.
Wan-Bissaka: 6 - Fin assist til 2-1-målet
Lindelöf: 4 - Den svenske forsvarsspiller så tung ud i flere situationer og i særdeleshed ved Villas mål til 1-0.
Maguire: 5 - Forsvarsspilleren var tæt på at lave et selvmål mod kampens afslutning, men slap med skrækken, da Henderson tog ham til nåde med en redning.
Shaw: 5
McTominay: 4 - Begik flere klodsede frispark og havde særligt svær ved at holde Ollie Watkins i skak. 
Fred: 4 - Sammen med McTominay det svageste led hos gæsterne i dag. Den centrale midtbane blev ikke rigtig bundet sammen.
Greenwood: 7 - I første halvleg var han uskarp og ikke i stand til at finde de ledige rum, men angriberen afsluttede på kynisk vis, da United kom foran for første gang i kampen. Gjorde mere eller mindre, hvad der blev forventet fra hans side i dag. Mon ikke den engelske angriber er i spil til en plads i EM-truppen?
Bruno: 7 - Eksekverede på vanlig vis sikkert et straffespark, som bragte United på 1-1. Det er portugiserens 13. mål fra ellevemeter-pletten i denne sæson.
Pogba: 7 - Den franske midtbanestjerne, der rygtes til alle andre adresser end Old Trafford, indledte kampen på fornem vis, hvor han lykkedes med at sætte sine holdkammerater i scene. Fremtvang et straffespark, ligesom han også var den spiller, der rørte bolden flest gange på Villas banehalvdel.
Rashford: 6 - Angriberen kom frem til et hav af muligheder, men skarpheden udeblev, hvorfor det ikke blev et mål fra hans side i dag.
 
Indskiftere:
Cavani: 7 - Den uruguayanske angriber satte prikken over i'et, da han lukkede og slukkede kampen med sin scoring tre minutter før den ordinære tid.
Bailly: UB - For få minutter.
Matic: UB - For få minutter.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED