Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 20:35
Midlertidig Spurs-boss efter nederlag: Vi viste vildskab og vilje

Tottenhams midlertidige træner Ryan Mason var tilfreds med den vilje, han så i lørdagens opgør mod Leeds.


Tottenham led lørdag et skuffende nederlag, da Leeds slog Marcelo Bielsas Lillywhites med 3-1 på Elland Road.

Dette var langt fra resultatet, som Tottenhams midlertidige manager Ryan Mason håbede på, men til nogen overraskelse var den unge træner faktisk relativt positiv efter kampen.

Mason mente nemlig, at han så noget vilje fra sit fejlende hold, hvilket han udtalte overfor Football Insider.

- Jeg synes, at vi viste vilje og vildskab, det synes jeg. Leeds startede godt og med en masse energi. De er nok det hold i Premier League i bedst form, så vi vidste selvfølgelig, at det ville blive en svær opgave.

- Desværre indkasserede vi tidligt i kampen, men vi kom stærkt tilbage, så vi kunne gå til pause med stillingen 2-1. Spillerne viste, at de ville vinde samt, at de var i stand til det. Desværre var det bare ikke vores dag.

Med nederlaget indtager Tottenham nu Premier League tabellens 7. plads med forholdsvist skuffende 56 point efter 35 spillerunder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED