Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2021 20:40
Endelig: Ancelotti glad for at se denne spiller tilbage

Everton boss Carlo Ancelotti er glad for at se midtbane dynamoen Abdoulaye Doucoure vende tilbage fra sin skade.


Everton kæmper stadig med Arsenal, Liverpool og Tottenham om de resterende europæiske pladser, hvor The Toffees søndag bestod den svære opgave på en svær udebane i West Ham.

Med andre ord har træner Ancelottis tropper stadig meget arbejde at gøre færdigt, hvorfor det samtidig er glædeligt for holdet at se en profil vende tilbage til de sidste fire spillerunder.

Italienske Carlo Ancelotti kommenterede i dag på, at holdets franske midtbane dynamo Abdoulaye Doucoure er blevet sin skade kvit, hvilket hans manager ser som en stor gevinst:

- Han er meget vigtig, han har vist fantastisk kvalitet og har generelt hjulpet holdet meget i denne sæson, begyndte italieneren rosende. 

- Det er godt for os at have sådan en type spiller. Han bidrager med en masse energi på midtbanen, og det er virkelig vigtigt at have ham tilbage til næste kamp.

- Uden ham har vi haft flere problemer. Han er en af ​​de vigtigste spillere, vi har, og han har været en rigtig god signing. Jeg håber, at han kan vise sin kvalitet i de sidste spil, vi har før slutningen.
 
28-årige Doucoure er i færd med sin første sæson i Everton, efter han sidste sommer skiftede til Goodison Park fra Watford.
 
Midtbanespilleren har i denne sæson spillet 26 Premier League kampe med so mål og tre assists til følge.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED