Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Han skal ud: City sænker prisen på stjerne

Af Christian Frese
11.07.2024 Kl. 11:49

Manchester City forsøger desperat at komme af med Joao Cancelo.

Ifølge SPORT har de engelske mestre nu sænket prisen på portugiseren, som står til at vende tilbage til Manchester efter sin ferie ovenpå EM.

City startede angiveligt med at kræve omkring 240 millioner for backen. Nu kan de ende med at få mindre end 150 millioner.

Både Barcelona og Juventus håber på at kunne leje den 30-årige Cancelo, som City skulle have tilbudt til flere storklubber rundt omkring i Europa. Begge klubber vil dog ikke have en obligatorisk købsoption i aftalen, hvilket City satser på.

Barcelona har længe været favoritter til at blive Cancelos arbejdsgiver for den kommende sæson. Efter sigende skulle spanierne været overbeviste om, at portugiseren kun vil spille for dem, også selvom Juventus er kommet ind i billedet.

Den 30-årige har en fortid i Juventus. I 2017/2018-sæsonen var han på udlån fra Valencia i Inter, hvorefter han den følgende sommer skiftede permanent til Juventus, hvorfra City hentede ham i 2019.

Cancelo havde et par stærke sæsoner i England, før han i 2022 røg ud i kulden. Det resulterede i et udlån til først Bayern München og siden altså FC Barcelona.

Portugiseren har stadig tre år tilbage af sin aftale i Manchester City.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce