Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Forventede startopstillinger: Slovenien - Danmark

Af Morten Bruun Jørgensen
16.06.2024 Kl. 10:55

Åbningskampen for Danmark er enormt vigtig.

For på papiret er Slovenien det svageste land i gruppen, og derfor vil kravet til Kasper Hjulmands tropper også være tre point søndag aften.

I EM-kvalifikationen mødtes Danmark og Slovenien også, og her blev det til en pointdeling i Ljubljana og en dansk sejr i Parken.

Her er vores bud på, hvem der bliver EM-slutrundens største skuffelse

Op til kampen har det danske mandskab stort set været skånet for skader. Kun Christian Nørgaard har siddet over til torsdagens træning.

Dog har blandt andre Andreas Christensen og Simon Kjær været lidt på skånekost op til slutrunden, men førstnævnte ventes at være helt klar til opgøret mod Slovenien.

Til gengæld kommer anfører Kjær næppe til at spille den helt store rolle på banen til det opgør.

Hos Slovenien er det småt med de store profiler, men der befinder sig én i hver ende af banen. Jan Oblak på mål og Benjamin Sesko i angrebet.

De to er nøglespillerne for Slovenien, der formentlig forbereder sig på, at Danmark spiller med tre stoppere. Til gengæld er den slovenske landstræner nok mere i tvivl om, hvorvidt det bliver med to angribere eller to kantspillere.

Herunder kan du se vores bud på, hvordan Slovenien og Danmark stiller op til kampen søndag klokken 18.00.

Slovenien (4-3-3): Oblak; Karcicnik, Brekalo, Bijol, Janza; Horvat, Gnezda Cerin, Elsnik; Sporar, Sesko, Mlakar

Danmark (3-4-1-2): Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Bah, Højbjerg, Hjulmand, Kristiansen; Eriksen; Højlund, Wind

Kampen sendes på DR 1 med optakt fra klokken 17.00.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce