Derfor hedder det Community Shield
Community Shield.
Det er i grunden et mærkværdigt navn til, hvad andre nationer nok ville kalde en supercup.
Læs også: Wan-Bissaka forlader United
Her mødes pokalvinderen og mesteren fra den forgangne sæson, og det er en kulmination på det store flid og de flotte bedrifter, der er opnået.
I 2024 er det derfor Manchester United og Manchester City, der skal mødes i Community Shield.
Turneringen blev grundlagt tilbage i 1898 som ‘The Sheriff of London Charity Shield’, og det var den oprindelige plan, at professionelle hold skulle møde amatører i disse turneringer.
Efter uenigheder mellem amatørklubber og det engelske fodboldforbund, FA, blev navnet ændret til Football Association Charity Shield.
Et navn, turneringen ville have frem til 2002.
I løbet af perioden blev formatet også ændret, men i overvejende træk har det været ligavinderen mod pokalvinderen.
Konceptet med turneringen var at rejse penge til diverse velgørenhedsorganisationer – charities – og disse organisationer blev ofte udpeget af klubberne selv.
Sådan er det stadigvæk, men FA blev i 2002 tvunget til at ændre navnet.
Den officielle årsag, der blev givet, ifølge Sportbible, var i bedre omfang at afspejle den indsats, som 250.000 frivillige ydede for amatørfodbolden i England.
Det kom dog senere frem – gennem pressen – at FA ikke havde formået at opfylde de standarder, der er forbundet med velgørenhedsloven i Storbritannien.
Man glemte nemlig at oplyse den brede omverden om, hvem velgørenheden i virkeligheden gik til.
Læs også: United lander kæmpe transfer – og en til er på vej
Kampen spiller dog fortsat en afgørende rolle i forhold til at støtte bevægelser og initiativer rundt om i Storbritannien.