Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

City-stjerne vil blokere United-handel

Af Emil Plovgaard
09.06.2024 Kl. 21:12

Manchester United har udset 19-årige João Neves som et af de største transfermål denne sommer.

Tidligere på ugen lød det, at klubben fra Old Trafford havde fået afvist et bud på 447 millioner kroner på det portugisiske midtbanetalent.

De Røde Djævle er dog efter sigende på vej med et nyt bud på trods af en sommer, hvor Erik ten Hag ikke ved, om han er købt eller solgt. Der ventes dog at komme en konklusion på det svar inden længe.

Manchester United sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i Premier League, og klubben er angiveligt på jagt efter en afløser for Casemiro, der har haft en svær sæson for klubben.

Casemiros forhold til klubbens nuværende manager, Erik ten Hag, er anspændt, efter at brasilianeren blev droppet til sidste måneds FA Cup-finale. Konstant bliver han sat i forbindelse med et lukrativt skifte til Saudi-Arabien.

Neves, som United er ude efter, har en frikøbsklausul i sin nuværende kontrakt med Benfica, der lyder på 922 millioner kroner, men han skulle efter sigende være til salg for 746 millioner kroner.

Manchester United menes at føre kampen om Neves, men ifølge Manchester Citys Bernardo Silva, bør han vælge at skifte til de lyseblå rivaler i stedet.

– Jeg har fortalt ham, at han skal skifte til Manchester City!

– Det er ikke nemt. Han er en spiller, som på grund af succes i den forgangne sæson, har mange bejlere.

– Som portugiser og som en spiller, jeg kan lide, ville jeg gerne se ham på mit hold. Men jeg ønsker det bedste for ham.

– Jeg er ikke nødt til at overbevise ham. João Neves er allerede overbevisende på grund af måden, han arbejder på og den energi, han bringer til spillet.

– Det vil være nemt for mange klubber at tilslutte sig ræset. Lad ham træffe sin beslutning, det er det bedste for ham. Hvis han fortsætter med sin energi, venter der ham en god fremtid, lyder det fra Silva i et interview med O Jogo.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce