Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bundesliga-stjerne har fået tilbudt lukrativ kontrakt

Af Emil Plovgaard
20.05.2024 Kl. 09:27

Benjamin Sesko fra RB Leipzig er en ombejlet herre, og på seneste er han blevet rygtet til Premier League.

Det skyldes måske i særdeleshed hans forholdsvist billige frikøbsklausul.

Sesko, som scorede 14 mål i 31 Bundesliga-kampe i den netop overstået sæson, er gennem en længerevarende periode blevet sat i forbindelse med et skifte til Englands bedste række, hvor navnlig Arsenal og Manchester United lurer på ham.

Som følge af en række gode præstationer, er hans frikøbsklausul grundet kontraktuelle forhold nu steget til 485 millioner kroner, lyder det fra Sky Sports-journalist Philipp Hinze.

Men det er en frikøbsklausul, RB Leipzig arbejder aktivt på at fjerne, skriver selvsamme Hinze, og det kan altså besværliggøre sandsynligheden for, at vi får Sesko at se i Premier League foreløbigt.

Klubben vil nemlig gerne holde på Sesko i fremtiden.

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano har Sesko nu fået tilbudt en lukrativ kontrakt af RB Leipzig.

– RB Leipzig har taget kontakt til Benjamin Seskos agent i løbet af de seneste dage for at tilbyde ham en lukrativ kontrakt.

– Adskillige topklubber ønsker at hente Sesko denne sommer, især fra Premier League.

– Leipzig tilbyder en ny aftale og et nøglespiller-projekt for, at han bliver i klubben i endnu et år.

– Det er op til Sesko, skriver Romano på det sociale medie X.

20-årige Seskos agent, Elvis Basanovic, blev set på Old Trafford i den forgangne weekend, da Manchester United tabte med 1-0 til Arsenal.

Nu skal den slovenske landsholdsspiller på en forlænget ferie, inden han vender tilbage i aktion ved EM-slutrunden i Tyskland denne sommer, hvor Slovenien i første kamp skal møde Danmark søndag den 16. juni.

Det forlyder også, at Manchester United og Everton kan blive involveret i en byttehandel. Læs mere her.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce