Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BREAKING: Manageremne til hemmeligt møde med United-chef

Af Jeppe Augustsen
23.05.2024 Kl. 21:03

Det er uvist, om Manchester United beslutter sig for at fyre Erik ten Hag efter FA Cup-finalen på lørdag.

Her skal De Røde Djævle møde byrivalerne fra Manchester City, men det vides altså ikke, om en triumf vil kunne gøre en forskel i forbindelse med Erik ten Hags fremtid i klubben.

Det tyder dog på, at ledelsen i Manchester United forbereder sig på en udskiftning på managerposten.

Sky Sports kan her til aften afsløre, at Omar Berrada, som bliver Manchester Uniteds nye administrerende direktør, har mødt repræsentanterne for Kieran McKenna, som står i spidsen for Ipswich.

Emnet under dette møde, som fandt sted i sidste uge, var, om Kieran McKenna kan blive ny Manchester United-manager.

Kieran McKenna er en meget eftertragtet herre.

Brighton forsøger at få ham hive ham ind som afløser for Roberto De Zerbi, mens Chelsea angiveligt også går efter ham – og der er også meldinger om, at han har givet Chelsea grønt lys.

Kieran McKenna overtog Ipswich tilbage i december i 2021. Han blev den første manager til at rykke op to gange i træk – fra League One til Premier League – i sine første to fulde sæsoner som manager.

McKenna kom til Manchester United i 2016, hvor han i to år havde en rolle som scout. Derefter blev han U18-manager – en rolle han besad i to år. 

Herefter steg han i graderne og blev en af assistenttrænerne på førsteholdet. Den stilling havde han i tre og et halvt år, inden han blev ansat som manager hos Ipswich.

Læs også: Erik ten Hag forlader Manchester United: Tre kandidater i spil

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce