AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2023 17:15
Mikel Arteta udpeger: Det er mit bud på årets spiller i PL

Arsenal-manageren har udpeget hans bud på årets spiller.


Premier League-sæsosenen er ved at gå på hæld.

Det betyder også, at adskillige spillere, managere og eksperter kommer med diverse kåringer.

Jamie og Carragher har tidligere givet deres besyv på, hvem der er årets spiller.

Nu har Mikel Arteta gjort det samme. Og her er det umiddelbart ikke den store overraskelse, at han vælger Erling Haaland, der har scoret 52 mål på tværs alle turneringer i denne sæson, heraf 36 i Premier League. 

- Han (Haaland,red.) havde en enorm indflydelse i Premier League og Champions League. Han ændrede den måde, som Manchester City spillede på. Han åbnede nye døre og nye muligheder, som de tidligere ikke havde i angrebet.

- Han gjorde det, der er det sværeste i fodboldverden - at score mål - og han gjorde forskellen for at vinde flere kampe. Hans måltotaler helt enestående, så jeg synes, at han fortjener prisen, slutter Arsenal-manageren ifølge Mirror.
 
Den 22-årige norske angriber blev for nylig udnævnt til årets fodboldspiller af Football Writers' Association (FWA), hvor det forventes, at han også er favorit til at blive kåret som sæsonens spiller i Premier League, en pris, der er valgt af fansene, og som årets spiller af Professional Footballers' Association, som vælges af Premier League-spillerne.
 

TOPHISTORIER LIGE NU

1. Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

2. Helt vildt: Så mange spillere kan forlade Chelsea til sommer

3. Forhandlinger er i gang: To Premier League-klubber vil have dansker

4. 256 millioner: Manchester United-spiller på vej væk

5. Indrømmer blankt: United har begået fejl til 429 millioner

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE