AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2023 15:36
Schmeichel i sensationelt comeback til Premier League?

Kasper Schmeichel kan være på vej retur til Premier League.


Det lignede et endegyldigt farvel til engelsk fodbold, da Kasper Schmeichel som 35-årig sidste år forlod Leicester til fordel for Nice, men nu er muligheden for et comeback måske til stede.

I hvert fald hævdede L’Equipe i weekenden, at Schmeichel ikke er vellidt blandt sine holdkammerater og at danskeren til sommer kan forlade den franske klub allerede efter én sæson.

Nu skriver lokalavisen Leicester Mercury så, at Premier League-klubben Leicester kan forsøge at lokke Schmeichel tilbage i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Liverpool er utilfredse: Har skrevet til dommerstyrelsen

Det forlyder, at The Foxes overvejer ganske kraftigt at hente en ny førstemålmand, og her er Schmeichel tilsyneladende en mulighed.

Danskeren er fyldt 36 år og har to år tilbage af sin kontrakt med Nice, men måske kommer vi igen til at se ham i verdens bedste liga.

Det vil dog også kræve, at Leicester sikrer sig en ny sæson i Premier League, for på nuværende tidspunkt er klubben placeret under nedrykningsstregen.

Gennem 11 år spillede Schmeichel 479 kampe for klubben.

LÆS OGSÅ: 256 millioner: Manchester United-spiller på vej væk


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE