Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

'Helt bestemt': Manchester United arbejder på første sommersigning

Af Emil Plovgaard
19.05.2024 Kl. 11:35

Luke Shaw og Tyrell Malacia har begge haft problemer med skader i denne sæson. Derfor er Manchester United på jagt efter en ny venstre back i det kommende transfervindue til sommer.

Den nye minoritetsejer i klubben, Sir Jim Ratcliffe, har planer om at foretage en større genopbygning af truppen, og han ventes at hente adskillige forsvarsspillere til klubben.

Klubben har været særdeles usammenhængende i firebackskæden i indeværende sæson, hvor spillere som Diogo Dalot, Sofyan Amrabat og Casemiro ad flere omgange har været tvunget til at dække ind på positioner, de ikke har været vant til.

I en pressekonference i sidste uge, lød det fra klubbens hollandske manager, Erik ten Hag, at man var nødt til at forholde sig realistisk til Manchester Uniteds muligheder som følge af de mange skader, klubben har døjet med i denne sæson.

Her bed hollænderen mærke i, at klubben har gjort brug af 32 forskellige forsvars-konstellationer og 13 forskellige makkerskaber i midterforsvaret.

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano arbejder klubben på at sikre sig en ny venstre back.

– En venstre back. Helt bestemt. Jeg har vist siden februar/marts, at Manchester United arbejder på at finde en ung, god venstre back, man kan hente til sommer.

– Det er en af de positioner, man vil sørge for at dække ind, lyder det fra Romano til GiveMeSport.

På ud-siden sker der også ting og sager, idet Anthony Martial og Raphaël Varane til sommer er fortid i klubben efter kontraktudløb.

Læs også: Christian Eriksen til salg for en slik

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce