AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 20:46
Fyring nummer 12 på vej? Nu kæmper manager for sit job

En ny Premier League-manager er nu i fare for at blive fyret.


11 Premier League-managere er allerede blevet skiftet ud i denne sæson, og nu kan endnu en måske være på vej til at ryge på porten.

Fredag aften skriver The Telegraph nemlig, at Steve Cooper lige nu kæmper for at beholde sit job hos Nottingham Forest.

Forinden lørdagens opgør mod Wolverhampton er presset steget gevaldigt på manageren, og hvis det bliver til et dårligt resultat i den kamp, kan hans job virkelig være i fare.

LÆS OGSÅ: Conte-exit sætter ny Premier League-rekord

Oprykkerklubben har ikke vundet en kamp siden den 5. februar, og fire af de seneste seks Premier League-kampe er blevet tabt.

Det er ikke første gang, at Coopers job er i fare, men han har reddet sig lidt længere snor ved flere tilfælde, og gennem adskillige omgange har klubbens fans ytret støtte til den engelske manager.

LÆS OGSÅ: VILDT: Premier League-klub kan få fratrukket point denne sæson

Så sent som i oktober forlængede Cooper også sin kontrakt, men alligevel er han nu i fare for at blive den 12. manager, der skal finde sig et nyt job.

Nottingham Forest er aktuelt to point over nedrykningsstregen, og forude venter vigtige opgør mod Wolverhampton, Leeds og Aston Villa.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Trækker sig efter kæmpe skandale


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE