AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 18:36
VILDT: Premier League-klub kan få fratrukket point i denne sæson

Premier League-klubben risikerer nu at få fratrukket point allerede i denne sæson.


Everton er i store problemer, og nu kan det blive endnu værre for Merseyside-klubben.

For nylig blev Everton tiltalt for at have brudt de økonomiske regler i Premier League, og nu har Premier League givet klubberne i ligaen besked om, at de allerede i denne sæson satser på at have færdiggjort sagen mod Everton.

Det kan ende med, at Everton bliver straffet med en pointfratrækkelse.

Sådan skriver Daily Mail, der rapporterer, at seks Premier League-klubber har skrevet til Premier League og krævet svar efter tiltalen mod The Toffees i sidste uge.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Haaland efterforskes af politiet

Everton har haft et underskud over en treårig periode, der er mere end tre gange så stort som det tilladte, og det er det, der nu har ført til, at klubben er i store problemer for sagen, som tog sin begyndelse i foråret sidste år. 

Premier Leagues økonomiske regler foreskriver, at en klub over en treårig periode kan tabe 105 millioner pund, men Everton har i den periode haft et underskud på 371 milioner pund. 

En uafhængig kommission skal nu kigge på sagen mod Everton, og hvis klubben findes skyldig, kan den straffes med en fratrækkelse af point, transferforbud eller stramme økonomiske restriktioner.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Premier League-klub har brudt FFP-regler

Everton mener, at klubben har levet op til reglerne og har tænkt sig at forsvare sig med næb og klør for at undgå en straf.

Fratrækkelse af point kan betyde, at det kan blive meget vanskeligt at overleve i Premier League, for på nuværende tidspunkt er Everton kun to point over stregen, og klubben har spillet flere kampe end både West Ham og Bournemouth, som ligger til nedrykning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE