AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 19:49
BEKRÆFTET: Trækker sig efter kæmpe skandale

Han har meddelt klubben, at han trækker sig fra sin rolle.


Fabio Paratici er ikke længere sportsdirektør i Tottenham.

Det har han i fællesskab med den engelske klub besluttet på bagkant af, at FIFA onsdag har valgt at give ham en verdensomspændende karantæne for sin rolle i en økonomisk skandala fra dagene i Juventus.

Det har Tottenham fredag aften bekræftet. 

LÆS OGSÅ: VILDT: Premier League-klub kan få fratrukket point i denne sæson

Tidligere i dag mødtes 50-årige Paratici med spillerne, hvor han forklarede sin situation, der dog kan blive ændret, hvis han får held med sin appel, hvor der vil blive truffet en beslutning den 19. april. Lige nu har han karantæne i 2,5 år. 

Det var egentlig Paratici, der nu skulle have styret arbejdet med at finde en afløser for Antonio Conte, men der kommer formentlig nu til at hvile et markant større ansvar på bestyrelsesformand Daniel Levy.

Paratici er én af i alt 11 tidligere Juventus-ansatte, som er blevet bandlyst fra italiensk fodbold, da de er sigtet for at have været en del af en større økonomisk lortesag i den italienske storklub, hvor der er blevet snydt med budgetterne.

LÆS OGSÅ: Haaland efterforskes af politiet


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE