AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2023 16:36
Conte-exit sætter ny Premier League-rekord

Fyringen af Antonio Conte har sat en ny rekord i Premier League.


Søndag aften blev Antonio Conte den 11. manager til at blive skiftet ud i løbet af denne sæson, og det er aldrig sket før i Premier League-historien, at så mange managere er røget ud, mens sæsonen er i gang. 

Det skriver The Independent.

Allerede tilbage i august blev Scott Parker, som end ikke fik en måned i Premier League, og måneden efter blev Thomas Tuchel så fyret i Chelsea efter skuffende sæsonstart oven på et travlt transfervindue.

LÆS OGSÅ: Han kostede 745 millioner, men han er jo slet ikke en klassespiller

Både Bruno Lage og Steven Gerrard blev fyret i oktober, mens Ralph Hasenhüttls tillid også var sluppet op i november.

Herefter gik der lidt tid, inden Frank Lampard i januar fik sparket i Everton, og måneden efter røg både Jesse Marsch og Nathan Jones ud i henholdsvis Leeds og Southampton.

Tidligere denne måned var det Patrick Vieiras tur til at blive fyret, og nu er Conte altså så den 11. manager, der er blevet skiftet ud i løbet af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Vildt målsnit: Én spiller overgår Haaland i England


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE