Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Forlader Arsenal: Skifter til Newcastle

Af Emil Plovgaard
17.05.2024 Kl. 14:37

Aaron Ramsdale forlader Arsenal. I stedet skal den engelske målmand en tur til Newcastle.

Sådan lyder meldingen fra James Green, der er vært på Sky Sports ifølge Highbury Squad.

– Det er min forståelse, at Aaron Ramsdale har sagt ja til at tilslutte sig Newcastle til sommer.

– Det er en information, jeg har opstøvet, ved at talt med dem, jeg er meget tæt med, som har talt med hans agent, og han har sagt, at det er på plads, og at aftalen vil ske.

– Han ville altid forlade klubben, og jeg har læst et par beretninger fra andre journalister, der går på, at Arsenal skulle være interesseret i at hente en ny reservemålmand.

Her blev Jason Steele fra Brighton blandt andet nævnt, og jeg mener, at han rent faktisk ville være en god reservekeeper, lyder det fra Green.

Ramsdale blev degraderet til andetvalg i det nordlige London, da David Raya ankom til klubben på en lejeaftale fra Brentford i løbet af den forgangne sommers transfervindue.

Ramsdale skrev ellers under på en ny kontrakt med The Gunners sidste sommer, men landskabet har siden da ændret sig markant.

Skal man tro meldingen, vil Ramsdale i Newcastle skulle konkurrere om spilletiden med Nick Pope.

Den 32-årige Pope har to år tilbage af sin kontrakt med The Magpies, men han har døjet med skadesproblemer i indeværende sæson.

Ramsdale blev hentet til Arsenal for 209 millioner kroner i 2021, og klubben håber selvsagt på at kunne score en fortjeneste ved salget.

Læs også: Romano bekræfter: To spillere forlader Arsenal

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce