Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

EM-feber: Salget er eksploderet

Af Morten Bruun Jørgensen
12.06.2024 Kl. 10:19

EM-feberen i Danmark raser. 

Det indikerer salget af danske landsholdstrøjer i hvert fald. For ifølge Hummel er der en historisk høj efterspørgsel på de røde og hvide trøjer, som Rasmus Højlund, Christian Eriksen og de andre danske landsholdsspillere skal optræde i til EM. 

Hummel oplyser således i en pressemeddelelse, at salget har oversteget den tidligere rekord med over 70 procent. 

Her kan du se vores bud på, hvordan Englands stærkeste opstilling ser ud

Trøjeproducenten forventer desuden at kunne melde udsolgt på den officielle landsholdsshop inden for de kommende uger. 

– Vi husker alle den fantastiske stemning fra EM på hjemmebane i 2021. Derfor har det også overgået alle vores forventninger, at vi på nuværende tidspunkt har solgt over 70 procent flere trøjer sammenlignet med den tilsvarende periode fra dengang, siger Hummels CEO, Lars Stentebjerg. 

– Som sponsor er det fantastisk at mærke den støtte og opbakning til landsholdet, og vi er stolte over at kunne klæde alle de danske fans på til en magisk fodboldsommer. 

Den danske landsholdstrøje er desuden blevet kåret til slutrundens flotteste af det store, internationale medie The Athletic.

Også hos DBU er der naturligvis stor glæde at spore over det heftige salg af landsholdstrøjer. 

– Vi glæder os til en kæmpe EM-fest og til at samle og begejstre hele landet. Landsholdstrøjen er i høj grad blevet et symbol på national samling og forventningens glæde, og vi er utrolig glade og stolte for den opbakning, som vi oplever fra de danske fans, siger DBU-direktør Erik Brøgger Rasmussen. 

– Sammen med Hummel ser vi frem til en fantastisk slutrunde i Tyskland, hvor vi forhåbentlig kan skabe en masse gode og mindeværdige oplevelser iklædt den rød-hvide landsholdstrøje. 

Hummel har desuden igangsat en ny produktion af landsholdstrøjer for at imødekomme den store efterspørgsel. 

Hvor mange trøjer, der helt konkret er solgt, vil Hummel eller DBU dog ikke oplyse. 

EM-slutrunden sparkes i gang fredag aften, hvor Tyskland møder Skotland. Danmark spiller sin første kamp på søndag, hvor Slovenien er modstanderen. 

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce