Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Deadline nærmer sig: United har fem Ten Hag-afløsere på ønskelisten

Af Emil Plovgaard
15.05.2024 Kl. 22:07

Fem kandidater er inde i billedet til at afløse Erik ten Hag hos Manchester United.

Det er meldingen fra The Guardian denne onsdag.

Der ventes at blive truffet en beslutning angående Ten Hags fremtid efter FA Cup-finalen, der bliver spillet den 25. maj.

Her møder De Røde Djævle på Wembley Manchester City i, hvad der virker som en uoverkommelig opgave, taget Pep Guardiolas mandskabs formkurve i betragtning.

De fem kandidater, som kan afløse Ten Hag, er Kieran McKenna, Thomas Frank, Thomas Tuchel, Graham Potter og Gareth Southgate.

Ikke i tvivl: Ten Hag sender klart signal med Højlund-beslutning

Kieran McKenna har leveret mirakler med Ipswich i de seneste to sæsoner, hvor han er rykket op med klubben fra henholdsvis League One og The Championship.

Thomas Frank har tilegnet sig flere beundrere på Old Trafford efter sit flotte arbejde med Brentford gennem de seneste seks år.

Desuden har Thomas Frank tidligere på året været med til at fejre Sir Dave Brailsford fra INEOS med en eksklusiv middag, så her er der en unik forbindelse, lyder det.

United-legende: Kun tre signings har haft succes i 10 år

Den 50-årige danske cheftræner har ført Brentford op i Premier League, og her har klubben for alvor konsolideret sig med sin nu tredje sæson i Englands bedste række. Det er blandt andet blevet til en niendeplads, som er vældig imponerende, når man tænker på, hvilke klubber Brentford er oppe imod. Thomas Franks flotte præstationer med The Bees har ført til interesse fra adskillige Premier League-klubber.

Det vil vise sig, om Brentford kan holde stand og beholde danskeren, som har en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2027.

Hvad angår Thomas Tuchel, kan Manchester United dog støde på et problem. Læs mere her.

Manchester United skal undgå uønsket rekord

Graham Potter er for tiden arbejdsløs, og han rygtes til en del klubber, efter at han senest var manager for Chelsea i foråret 2023.

Gareth Southgate er landstræner for England, og han virker derfor som et noget ambitiøst navn. Han førte England frem til EM-finalen ved slutrunden i 2021, ligesom det også blev til en semifinaleplads ved VM i 2018. Sommerens EM-slutrunde kan dog efter sigende blive hans sidste i spidsen for England.

Læs også: United-legende: Kun tre signings har haft succes i 10 år

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce