Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

City-stjerne langer ud: ‘Vis os respekt’

Af Emil Plovgaard
19.05.2024 Kl. 20:37

Manchester City vandt søndag sin fjerde Premier League-titel i træk. 

Der er aldrig noget hold i England, der har vundet den bedste række fire sæsoner i træk, så derfor har The Cityzens skrevet historie.

Det sidste bump på vejen bød på et opgør på eget græs mod West Ham, der ikke havde noget at spille for.

Rodri, der har vist sig som dén spiller, man kan stole på i de store kampe, viste endnu en gang sit værd, da han dukkede op og gjorde det til slutstillingen 3-1 efter en times spil.

Nu er Manchester City mestre, men Rodri mener ikke, at der bliver vist nok respekt for mandskabet, der, ifølge ham, har ændret fodboldens historiefortælling.

– Nej, vi fokuserede på vores egen kamp.

– Vi vidste, at de ville vinde, så vi var også nødt til at vinde.

– Da der stod 2-1, kunne vi mærke presset på vores skuldre. Men sammenhængskraften på dette hold … Vi gik ikke i panik i sidste ende, og så kunne vi score det tredje mål.

– Jeg kunne ikke være mere stolt over dette hold og mine holdkammerater.

– Det er følelser, alt vi har været igennem i denne sæson og de små detaljer.

– De små detaljer gør forskellen. Jeg ved, hvor svært det er at vinde hver eneste kamp, men for at være ærlig, er det den eneste måde, man kan vinde ligaen på.

– Det er en familie. Der er op- og nedture og øjeblikke, hvor alting er besværligt. Vi gjorde det igen og igen, uanset hvem modstanderen var.

– Uanset om det var Liverpool eller Arsenal.

– Sommetider føler jeg ikke, at de giver os nok kredit. Man er altid nødt til at vise respekt til dette hold, for vi har ændret historien, siger Rodri til Premier League Productions ifølge HITC.

Også i sidste sæson var det en tæt kamp om guldet, og det bliver spændende at se, om Arsenal og Liverpool kan følge lige så godt med i næste sæson, hvor City nok endnu en gang må regnes som forhåndsfavoritter til mesterskabet.

Læs også: Efter City-triumf: Fire spillere får INGEN medalje

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce